«Bullet Train»: Η επιστροφή του Μπραντ Πιτ

Published: 2 Mar 2022, 18:28

Σχεδόν τρία χρόνια αποχής ήταν αρκετά για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος επιστρέφει μπροστά από την κάμερα, μετά τα "Once upon a time in Hollywood" & "Ad Astra" και μάλιστα με τριπλό χτύπημα.

<a href="/en/multimedia-trailer/fall-guy-o-raian-gkoslingk-ehei-mplexei/68983">"The fall guy": Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει μπλέξει</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The fall guy": Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει μπλέξει

Εκτός από το «Babylon» του Νταμιάν Σαζέλ και το «The lost city» των Άαρον και Άνταμ Νι, θα πρωταγωνιστήσει στο «Bullet train» του Ντέιβιντ Λιτς (John Wick, Deadpool 2, Atomic Blonde), σε έναν ρόλο που θυμίζει αρκετά τον αντίστοιχο της Σαρλίζ Θερόν στο Atomic Blonde, σίγουρα στο περισσότερο χιουμοριστικό, αλλά με πολλά, αμέτρητα neon χρώματα και λαμπάκια και Staying Alive στο σάουντρακ του τρέιλερ που θα δείτε στο τέλος του κειμένου, το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα πριν μερικά λεπτά και αρέσει.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Κοτάρο Ιζάκα, «Maria Beetle», και εκτυλίσσεται πάνω σε ένα από τρένο που διασχίζει την Ιαπωνία με ταχύτητα 300 χιλιομέτρων την ώρα και είναι γεμάτο με πληρωμένους δολοφόνους. Στο καστ συναντάμε επίσης τους Μάικλ Σάνον, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Μπράιαν-Ταϊρί Χένρι, Ζάζι Μπιτζ, Τζόι Κινγκ, ενώ την σεναριακή προσαρμογή θα επιμεληθεί ο παραγωγός του θρίλερ "Lights Out", Ζακ Όλκιεβιτζ σην πρώτη του σχετική απόπειρα.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Ζαν Φούκουα (Training Day, Equalizer, Southpaw) που θα σχηματίσει ένα εκρηκτικό δίδυμο στην δημιουργία της ταινίας με τον πρώην κασκαντέρ και νυν εντυπωσιακό (και αρκετά φιγουρατζή) σκηνοθέτη Λιτς (5-6 φορές τον έγραψα Λιντς από συνήθεια και τον έσβησα..)

H ταινία αναμένεται 4 Αυγούστου στις ελληνικές αίθουσες

Update: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 2 Mar 2022, 18:28
Ενημέρωση: 10 Jun 2022, 11:52
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos