Το "Broadway" του Χρήστου Μασσαλά έχει τρέιλερ

Published: 25 Jan 2022, 14:27

Η ταινία «Broadway» του Χρήστου Μασσαλά θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο ιστορικό αυτό φεστιβάλ διεκδικώντας το μεγάλο βραβείο «Big Screen Award».

<a href="/en/nea/tessera-ellinika-film-sto-festival-toy-roterntam/69221">Τέσσερα ελληνικά φιλμ στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ </a>ΣΧΕΤΙΚΑΤέσσερα ελληνικά φιλμ στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό από τον περασμένο Δεκέμβριο, λόγω των υγειονομικών μέτρων που επιβάλλει η παρατεταμένη πανδημία η φετινή φεστιβαλική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε πρώτη φάση διαδικτυακά, από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου 2022, για διαπιστευμένους επαγγελματίες του κινηματογράφου και δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τρην επίσημη σύνοψη: Μια συμμορία πορτοφολάδων και χορευτών φέρνει τα πάνω-κάτω στην Αθήνα – στην Αθήνα που όλοι ξέρουμε και στην αθέατη πλευρά της, που είναι τόσο πολύχρωμη όσο και σκοτεινή.

Το «Copa - Loca» του Έλληνα δημιουργού συμμετείχε στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Καννών το 2017.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Broadway εδώ.

Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου

Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ που έδωσε online σε αποκλειστικότητα το Variety και δείχνει ήδη δείγματα από έναν συμπαγώς και με ρωγμές σκληρότητας κατασκευασμένο μικρόκοσμο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos