"An american pickle": Σεθ Ρόγκεν Χ2

Published: 5 Jul 2020, 15:49

Όπως είναι φυσικό, με την σάρωση του κορονοϊού τα στούντιο προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους για να προβάλλουν τις νέες του κυκλοφορίες αφού τα σινεμά, τουλάχιστον στην Αμερική, είναι κλειστά μέχρι νεωτέρας. Η πιο συχνή δίοδος είναι οι συνδρομητικές πλατφόρμες και έτσι ακριβώς αναμένεται να δούμε την καινούργια ταινία του Σεθ Ρόγκεν στο προσεχές διάστημα.

<a href="/en/nea/platonic-season-1-frontismeno-kai-fresko/68297">"Platonic" season 1: Φροντισμένο και φρέσκο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Platonic" season 1: Φροντισμένο και φρέσκο

Το “An American Pickle” θα κυκλοφορήσει στο HBO Max και όπως μαθαίνουμε από τις φωτογραφίες και το τρέιλερ που κυκλοφόρησαν, ο 38χρονος ηθοποιός θα έχει διττό ρόλο ενσαρκώνοντας όχι μόνο έναν νεαρό app developer αλλά και τον ηλικιωμένο παππού του. Γενικά, η ιστορία σε σενάριο του Σάιμον Ριτς (“Inside Out”, Miracle Workers”) είναι αρκετά ξέφρενη και αφορά στην επιστροφή του Χέρσελ, ενός μετανάστη στην Αμερική, στην σύγχρονη ζωή αφού το σώμα του έχει διατηρηθεί για εκατό χρόνια μέσα σε πίκλες. Τώρα, ο εγγονός του θα πρέπει να του μάθει την μοντέρνα κοινωνία αλλά να βοηθηθεί και ο ίδιος από αυτόν.

Το τρέιλερ δείχνει πολύ δυνατό ενώ επιτέλους βλέπουμε και τον Σεθ Ρόγκεν σε κάτι έξω από τα νερά του, σε έναν ρόλο που απαιτεί κωμικότητα αλλά και πιο "σοβαρές" καταστάσεις.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο ηθοποιός : «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι τελείως άχρηστος σωματικά, αλλά όλοι οι χαρακτήρες που έχω ερμηνεύσει είναι μία καταστροφή. Στην περίπτωση του Χέρσελ είναι η πρώτη φορά που υποδύομαι κάποιον που λειτουργεί φυσιολογικά και δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τους γύρω του».  

Το “An American Pickle” σε σκηνοθεσία του [ρωτοεμφανιζόμενου Μπράντον Τροστ θα κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου στο HBO Max.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos