"Adopt a highway": Ο Ίθαν Χοκ και μία μπέμπα

Published: 20 Oct 2019, 14:45

Αυτό το τρέιλερ θα σας κλέψει την καρδιά, ακόμα και αν δεν είστε γονείς.

<a href="/en/nea/ithan-magia-hok-eimaste-san-ti-vareti-indie-ekdohi-ton-karntasian/69349">Ίθαν & Μάγια Χοκ: "Είμαστε σαν τη βαρετή, indie εκδοχή των Καρντάσιαν"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΊθαν & Μάγια Χοκ: "Είμαστε σαν τη βαρετή, indie εκδοχή των Καρντάσιαν"

Ο Λόγκαν Μάρσαλ Γκριν (που είδαμε πέρυσι στο Upgrade, αλλά και παλαιότερα στα Prometheus, The Invitation, Snowden και την εξαιρετική τηλεοπτική σειρά Damnation) αποφάσισε να περάσει πρώτη φορά στην καριέρα του πίσω από την κάμερα και φανερώνει μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ματιά.

Ο 43χρονος Αμερικανός γράφει και σκηνοθετεί το "Adopt a highway", όπου ο Ίθαν Χοκ υποδύεται έναν κατάδικο που αποφυλακίζεται και προσπαθεί να στρώσει ξανά την ζωή του, κάτι που αποδεικνύεται δύσκολο και σκληρό. Κάποια στιγμή βρίσκει ένα μωρό παρατημέο σε κάδο σουπιδιών και η ζωή του αλλάζει ολοκληρωτικά. 

Το τρέιλερ έχει ορισμένες πολύ τρυφερές σκηνές που θα σας λυγίσουν, το στήσιμο φανερώνει one-man show του Ίθαν Χοκ και με δεδομένο ότι η ταινία βγαίνει στις αίθουσες την 1η Νοεμβρίου, μην απορήσετε αν ξεκινήσουν σενάρια την 5η οσκαρική του υποψηφιότητα...

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos