"The act": Γροθιά στο στομάχι

Published: 25 Mar 2019, 14:51

H Πατρίτσια Αρκέτ συνεχίζει να τσαλακώνει την εικόνα της και να καταγράφει ανατριχιαστικές ερμηνείες.

<a href="/en/news/escape-dannemora-exopragmatiki-patrisia-arket/59771">Escape at Dannemora: "Εξωπραγματική" Πατρίσια Αρκέτ</a>ΣΧΕΤΙΚΑEscape at Dannemora: "Εξωπραγματική" Πατρίσια Αρκέτ

Μετά το "Escape at Dannemora", όπου κατάφερε να κλέψει την παράσταση, αυτή την φορά θα την δουμε στο "The act" που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και στριμάρει ήδη στο Hulu. 

σειρά εστιάζει σε μια νεαρή η οποία πασχίζει να ξεφύγει από την τοξική επιρροή της υπερπροστατευτικής μητέρας της, Dee Dee. Η προσπάθειά της να ανεξαρτητοποιηθεί θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, ενώ θα ανακαλύψει τρομακτικά μυστικά, με ένα από αυτά να την οδηγήσει τελικά στον φόνο. Καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο αλλά αισιόδοξη και ευγενική, η έφηβη Gypsy σιγά σιγά καταλαβαίνει ότι η ανάγκη της να ξεφύγει από τον ασφυκτικό έλεγχο που της ασκεί η κηδεμόνας της, γίνεται ολοένα και εντονότερη. Το όλο πράγμα καθίσταται πιο ξεκάθαρο όταν αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι την απασχολούν πια και ζητήματα που αφορούν την σεξουαλικότητά της, όμως η μητέρα της δεν παύει λεπτό να της επιβάλλεται. Στην μεταξύ τους επικοινωνία το ρήγμα έχει επέλθει και η κατάσταση δεν θα αργήσει να επιδεινωθεί και να οδηγήσει τα πράγματα σε μία τραγική κατάληξη.

Στον ρόλο της κόρης η Τζόι Κινγκ (η πρωταγωνίστρια των rom-com The Kissing booth & Summer 03, ενώ την έχουμε δει επίσης και στο τηλεοπτικό Fargo, αλλά και στο πρώτο Conjuring), ενώ συμπρωταγωνιστεί επίσης η Κλόε Σεβινί. 

Την σειρά δημιούργησαν οι Νικ Αντόσκα (παραγωγός των Hannibal & Channel Zero) και Μισέλ Ντιν, ενώ το τρέιλερ είναι γροθιά στο στομάχι. Θα την τσεκάρουμε και θα επανέλθουμε.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos