Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Τυπικός και ολίγον σκασμένος οικογενειάρχης αρπάζει την ευκαιρία να συναντήσει ένα παλιό του φίλο και να θυμηθούν τα παλιά σε ένα τρελό σαβατοκύριακο

Γνώμη: Ούφ....Ένα συναίσθημα ανακούφισης αλλά και ανακάλυψης πόσα πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις την ώρα που παίζει κάτι στη TV.

Όχι οτι πέσαμε και απο τα σύνεφφα με την τριάδα φωτιά Kevin Hurt και Mark Wahlberg στα άκρα της επίθεσης και βασικό επιθετικό τον σκηνοθέτη John Hamburg...

Προφανώς όταν διαθέτεις στο παλμάρε σου "αριστουργήματα" (Γιατί αυτόν; Όταν γνώρισα τη Πόλυ, Σε αγαπάω Φίλε) δεν αναμένεις το 'Κάποτε στην Αμερική', αλλά κάπου και η υπομονή έχει εξαντληθεί με όλες αυτές τις ανούσιες προσπάθειες.

Απο την άλλη ο Hurt παλεύει με όλο του το είναι να σε κάνει να γελάσεις -πράγμα που δε καταφέρνει σχεδόν ποτέ- ενώ ο Walhberg θυμάται στα χασομέρια να παίξει και σε καμιά ταινία της προκοπής όταν έχει όρεξη, απο εκεί και έπειτα ένα σωρό αδιάφορες προσπάθειες φουσκώνουν το λογαριασμό του και το American Dream.

To Me time ήθελε να είναι ο φτωχός συγγενής του Hangover όμως ούτε αυτό δεν κατάφερε καθώς κυλάνε βασικά τα πράγματα μέχρι τα μισά της ταινίας για τον αχρείαστο πρόλογο οτι ο πρωταγωνιστής μας πρέπει που και που να ξεδίνει απο την ρουτίνα του σπιτιού και κάπου εκεί που περιμένεις το πάρτυ να αρχίσει μάλλον το budget της παραγωγής τελείωσε και το 2ο μισό εξελίσσεται στην έρημο.

Υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα στον ορίζοντα. Μπορεί οι CΕΟ του Netflix να διαμαρτύρονται για τους συνδρομητές που πηδάνε το καράβι,πώς όμως να μή γίνει αυτό όταν γεμίζεις τη πλατφόρμα με άνοστες σειρές και φίλμ το λιγότερο, χωρίς να υπολογίζεις οτι οι εναλλακτικές είναι πολλές πιά τη σήμερινη εποχή και το κουμπί του exit πιο εύκολο απο ποτέ. Για κάθε Better Call Saul, ποντάρει σε project που ΔΕΝ πιστεύει και τα κόβει (Resident Evil), για κάθε Stranger Things μας προκύπτει οτιδήποτε ισπανικό υπάρχει (πιστέψτε μας δεν είναι όλα καλά), ενώ στο θέμα των ταινιών τα πράγματα δεν μοιάζουν καλύτερα.

Έχει σκορπίσει πακτωλό χρημάτων για τη διασκεδαστική (ο θεός να τη κάνει) περιπέτεια Red Notice, ενώ το Gray Man που μάζεψε σοβαρούς συντελεστές μπροστά και πίσω απο την οθόνη, αλλά κατέληξε σε ένα ανάλατο υβρίδιο του James Bond.

Βρήκε και τη συνταγή με ορυμαγδό καμμένων reality που για μιά φορά περνάς υπέροχα, αλλα τη δεύτερη ο εγκέφαλος σου διαμαρτύρεται απο την επίθεση τεστοστερόνης, υαλουρονικών και βάρβαρων ενστίκτων.

Oποτε όταν βλέπεις ταινίες σαν το Me Time να φιγουράρουν στη πρώτη θέση των ταινιών Netflix, το πράγμα δε βαδίζει καλά και φταίει και το κοινό σε αυτό.

Όταν βομβαρδίζεσαι απο μετριότητες συνηθίζεις σε αυτές και σταματάς να στηρίζεις και να ψάχνεις πιά καλές ταινίες και η βιομήχανία άλλο που δε θέλει μπαίνει στον αυτόματο πιλότο.

Δυστυχώς το φίλμ δε βλέπεται. 

Πρώτη δημοσίευση: 5 Sep 2022, 16:52
Ενημέρωση: 5 Sep 2022, 16:52
Τίτλος:
Me time
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
101
Εταιρία διανομής: 
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos