Η Μιράντα, είναι μια εκπαιδευόμενη γιατρός με φίλες, ενδιαφέροντα και χωρίς σύντροφο. Μια από τις φίλες της θα της κλείσει ένα ραντεβού στα τυφλά το οποίο θα εξελιχθεί σε έναν σκληρό βιασμό. Η Μιράντα δεν είναι η κοπέλα που φαίνεται, πίσω από το όλο ηρεμία βλέμμα της κρύβεται η ψυχωτική της αγάπη για εκδίκηση, εκδίκηση που η αγάπη της στην ιατρική και τη λεπτομέρεια καθώς και η υπομονή της θα την βοηθήσουν να πετύχει.

Όσο σκέφτομαι πως την Rosamund Pike την γνωρίσαμε ως την γλυκιά Τζείν Μπένετ στο Περηφάνια και Προκατάληψη, δεν μπορώ να διανοηθώ πως κατέληξε να είναι μια από τις πιο τρομακτικές "σκύλες" που έχουν περάσει ποτέ από την μεγάλη οθόνη. Ναι: μετά το Gone Girl η Pike συνεχίζει το σερί της πιο bitch ηρωίδας στο Return to Sender.

Η ηρωίδα της Pike είναι ψυχωτική. Είναι τελειομανής, ψυχαναγκαστική και όταν την "πειράξεις" θα σε τιμωρήσει μέχρι... θανάτου. Είναι σίγουρα συναισθηματικά νεκρή και έχει τεράστια υπομονή και επιμονή.

Και ενώ έχουμε, ένα διαφορετικό σενάριο, γιατί σίγουρα η εκδίκηση είναι ένα χιλιοειπωμένο στόρι, αλλά η δύναμη που αντλεί μια βιασμένη γυναίκα και η υπομονή της για να εκδικηθεί ένα μια όμορφη και ασυνήθιστη ανατροπή, έχουμε πολύ καλές ερμηνείες με την μαγική Pike και τους πολύ καλούς Shiloh Fernandez και Nick Nolte, παρόλα αυτά η σκηνοθεσία είναι εντελώς φλατ. Αδιάφορη, άοσμη, άχαρη χωρίς επιδεξιότητα, χωρίς χρώμα, χωρίς φωτογραφία χωρίς να μας συστήνει πραγματικά τον μαγικό χαρακτήρα της Μιράντα.

Η ταινία είναι παρόλα αυτά καλή, αξίζει για την εμφάνιση της Pike και για την χημεία της με τον Fernandez.

 

Πρώτη δημοσίευση: 18 Sep 2015, 21:00
Ενημέρωση: 18 Sep 2015, 21:00
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Return to sender (Return to sender)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
95
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο