Brooklyn Brothers Beat the Best

Δύο indie τραγουδιστές και στιχουργοί ξεκινούν ένα road trip όπου εκδηλώνουν την προσωπική τους επανάσταση...
Brooklyn Brothers Beat the Best - κριτική ταινίας

H καλή μουσική επιβιώνει

Σε αυτό το φιλμ, όπου δημιουργός και πρωταγωνιστής είναι ο Ryan O'Nan (ηθοποιός-Eat Pray Love- που εδώ μεταπηδά στη σκηνοθεσία και το σενάριο), επιχειρείται μία ακόμα indie σκιαγράφηση του “καταραμένου” αλλά τελικά όχι και τόσο, καλλιτέχνη. Εδώ ο κεντρικός χαρακτήρας έχει απομακρύνει τα κοκκάλινά του γυαλιά και ψαλιδίσει τα μούσια του, απομακρυνόμενος αρκετά από την κλασσική χίπστερ περσόνα.

Οι Brooklyn Βrothers επιθυμούν να γίνουν σταρ, με τον αρχηγό τους να αρνείται να συμμετάσχει στη τεχνοκρατική σκακιέρα και να αφήνεται σε μία περιήγηση στην άσφαλτο χωρίς βεβαιότητες.. Το φιλμ κινείται σε χαμηλούς τόνους, κάνοντας αρκετές απόπειρες -κάποιες από τις οποίες επιτυχημένες- να αστειευτεί, με την παιδική του πλευρά να τον παρακολουθεί. Αν όμως υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο “ησυχίας” της ταινίας, μετά από το οποίο η αφήγηση δοκιμάζει την υπομονή, εδώ ίσως και να προσεγγίζεται.

Ως συνήθως, επιβιώνει η καλή μουσική, η οποία συμπρωταγωνιστεί, αλλά φαίνεται στο σύνολό του, το φιλμ να γρατζουνάει την κιθάρα, χωρίς οι μελωδίες να μένουν στα αυτιά.

Εύη Αβδελίδου

Πρώτη δημοσίευση: 6 Sep 2013, 19:56
Ενημέρωση: 6 Sep 2013, 19:56
Τίτλος:
Brooklyn Brothers Beat the Best (Brooklyn Brothers Beat the Best)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
98

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos