The Incredible Burt Wonderstone

The Incredible Burt Wonderstone  - κριτική ταινίας

Εάν είχατε απολαύσει τη χημεία του Steve Carell & του Jim Carrey στην κωμωδία «Θεός για μία εβδομάδα»  θα εκτιμήσετε δεόντως και το νέο τους «παραλήρημα».  Στην εν λόγω φαρσοκωμωδία τρολάρουν τη μαγεία ως τρόπο διασκέδασης και βρίσκονται πάλι σε ανταγωνιστική θέση.  Στο ρόλο του υπερφίαλου illusionist ο Steve Carell που δεν χαλιναγωγεί το κωμικό του ταλέντο και προκαλεί οπτικά και μόνο γέλια με το μαλλί τιγκαρισμένο λακ, μαύρισμα Paris Hilton και φανταχτερά /disco ρούχα. Στον αντίποδα ο Steve Gray, ένας μάγος του δρόμου με ροκ ντύσιμο και παρατσούκλι ‘’Brain Rapist’’. Ο Jim Carrey που κατέχει τον «χαμαιλεοντισμό» δίνει πνοή στον ήρωα χαρίζοντας αρκετές δόσεις γέλιου. Τα μαγικά του κόλπα πραγματικά ‘’καρφιτσώνονται’’ στη μνήμη μας.

Το έργο , που φέρει την υπογραφή του τηλεοπτικού σκηνοθέτη Don Scardino (με 38 επεισόδια του αγαπημένου «30 Rock» στο βιογραφικό του), περιέχει κάποιες κωμικές στιγμές αλλά δεν θα τις χαρακτηρίζαμε Αbrac-amazing! Η ώρα κυλάει ευχάριστα αλλά είχε τα φόντα να γίνει κάτι ανώτερο γιατί αφενός το θέμα ήταν αρκετά πιασάρικο, αφετέρου είχε γνήσια κωμικά ταλέντα στο ρόστερ. Δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στην Olivia Wild(e) που αρνείται να δοκιμάσει το king size κρεβάτι του μάγου Wonderstone. Σίγουρα και το έτερον της ήμισυ, πες με Jason Sudeikis, θα συμφώνησε με την επιλογή της να συμμετέχει στην ταινία. Το καστ συμπληρώνουν οι Steve Buscemi , Alan Arkin, James Gandolfini(RIP) και η «αυτού εξοχότης», ο David Copperfield. Αν έχετε υπεραναπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ(δηλαδή καφροχιούμορ) να το παρακολουθήσετε, ειδάλλως don’t bother!

Υπόθεση: Ο Μπαρτ Γουόντερστον κι ο Αντόν Μάρβελτον είναι ‘’μαγικοί’’ φίλοι και συνεργάτες επί πολλά συναπτά έτη. Όμως θα υπάρξουν προβλήματα στη συνεργασία τους όταν θα εμφανιστεί στο προσκήνιο ένα νέο αστέρι που θα υποσκιάσει τη δουλειά τους. Θα κατακτήσουν πάλι την κορυφή;

Πρώτη δημοσίευση: 31 Jan 2016, 19:05
Ενημέρωση: 31 Jan 2016, 19:05
Τίτλος:
The Incredible Burt Wonderstone (Ο απίστευτος Μπερτ Ουόντερστοουν)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
100
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos