Το "Αν μείνω" είναι το νέο "Fault in our stars" ή το νέο "Twilight" ή αλλιώς το νέο συγκινητικό εφηβικό δράμα.

Η Chloe Moretz ενσαρκώνει την Μια Χολ που βιώνει το δίλημμα: μουσικές σπουδές στο αναγνωρισμένο Τζούλιαρντ ή παθιασμένος έρωτας στην πόλη που ζω; Πριν όμως προλάβει να ξεκινήσει την ζωή της ένα τραγικό ατύχημα θα στείλει την Μια στο νοσοκομείο να αποφασίσει: ζωή ή θάνατος;

Αρχικά, η Μια έχει την πιο *γαμάτη* οικογένεια του Αμερικανικού σινεμά. Γονείς με πραγματική αγάπη για τα παιδιά τους, που τους δίνουν χώρο και χρόνο να βιώσουν τις επιλογές τους, με χιούμορ, ενδιαφέρον και μοντέρνα αισθητική, η οικογένεια Χολ πραγματικά είναι μια από τις πιο αξιαγάπητες οικογένειες.

Εν συνεχεία ίσως για πρώτη φορά, παρακολουθούμε teen drama ξεφεύγει από την κλασσική μονότονη ροή του και χρησιμοποιεί τεχνικές flash back, κάνοντας το story και πιο ενδιαφέρον και με περισσότερη ένταση. Επιπλέον η χημεία της Moretz με τον συμπρωταγωνιστή της Blackley βοηθάνε ακόμα περισσότερο στην εδραίωση της ιστορίας, και στα ερωτήματα που γεννιούνται.

Η ζωή της Κλόι είναι όμορφη, γίνεται τραγική, αλλά δεν γίνεται μελοδραματική.  Αυτό κρατάει το επίπεδο στο εφηβικό δράμα και η όμορφη αισθητική του σκηνοθέτη κάνει την ταινία ευχάριστη και για τον ενήλικο θεατή. Παρόλα αυτά, δεν παρακολουθούμε κάποια πρωτοτυπία και η Μόρετζ είναι μάλλον μέτρια για τον ρόλο της. Την προτείνουμε για κανένα χαλαρό μεσημέρι Κυριακής.

Πρώτη δημοσίευση: 28 Nov 2015, 04:53
Ενημέρωση: 28 Nov 2015, 04:53
Τίτλος:
If i stay (Αν μείνω)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
107
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos