Cold comes the night

Cold comes the night - κριτική ταινίας

Η Χλόη ειναι μια χήρα που παλεύει να μεγαλώσει μόνη της, την κόρη της. Η ζωη, τις εχει αναγκάσει να διατηρούν ενα αρκετά επικίνδυνο motel για να επιβιώσουν. Μια ξαφνική δολοφονία και ένας μαφιόζος, θα την μπλεξουν σε μια ιστορία ανέυρεσης 200χιλ δολλαρίων, τη στιγμη που η Χλόη ψάχνει διέξοδο απο το καταγώγιο γι’ αυτήν και το παιδί της.

Λίγο πριν τελειώσει το Breaking Bad, ο αγαπημένος μας Bryan Craston έκανε μια ταινία για την παράλληλη δραση του Χάισεμπεργκ ως μαφιόζου. Πλάκα κάνω. Όχι ότι δεν θα νιώσετε ακριβώς το ίδιο αν δείτε αυτή τη ταινία. Όσοι βέβαια εχετε δει το Breaking Bad. Οσοι δεν το έχετε δει, σταματήστε το διάβασμα και ξεκινηστε τις δυο τελευταίες σεζον.

Ο Τοπο είναι ενας μαφιόζος που αποστολή του ειναι να παραδώσει μια βαλίτσα χρήματα. Όμως η δολοφονία του συνεργάτη του και η εμπλοκή της αστυνομίας, περιπλέκουν την παράδοση. Επιπλέον ο ημιτυφλος εκτελεστής δεν ειναι σε θέση να "κυνηγησει" τα λεφτά του. Κάπου εκεί θα μπλεξει την Χλοη, την ιδιοκτήτρια του μοτέλ στο οποίο διανυκτέρευε.

Το «Τυφλό χτύπημα» είναι μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια. Γρήγορη ροή, σίγουρα ενδιαφέροντες χαρακτήρες και ιστορία. Η σκηνοθεσία ακολουθεί τους ήρωες και τα συναισθήματα τους και δεν αφήνει τον θεατη να βαρεθεί, παρ’όλο που το σενάριο δεν αποτελεί κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο.

Ο Cranston δίνει μια ανταξια του «Χάισεμπεργκ», ερμηνεία.  Ίδιος ηρωας, ίδια φιλοσοφία, διαφορετική διαφθορά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εμείς συνεχίζουμε να τον αγαπάμε.

Η Alice Eve απο την αλλη, παρα την όμορφη παρουσία της, στις "δύσκολες" σκηνες μας τα κάνει λιγο... θάλασσα.

Η ταινία ειναι ευχάριστη και με γρήγορη ροη. Περίμενουμε να την δούμε σίγουρα κάποιο Σαββατο βράδυ στην τηλεόραση.

ΥΣ Μου έλειψε ο Χάισεμπεργκ...

Πρώτη δημοσίευση: 15 Jul 2015, 12:08
Ενημέρωση: 15 Jul 2015, 12:08
Τίτλος:
Cold comes the night (Τυφλό χτύπημα)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
90
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos