"The Grand Budapest Hotel": Απολαυστικό τρέιλερ και φωτό!

Published: 17 Oct 2013, 19:03

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο.

Το "The Grand Budapest Hotel" του Ουές Άντερσον έχει πλέον τρέιλερ, είναι απολαυστικό, σχεδόν εθιστικά μπουρλέσκ κωμικό με παιχνιδιάρικο αλά Django Reinhardt jazz σάουντρακ, με λίγα λόγια ανυπομονούμε!

Με πρωταγωνιστή τον Ρέιφ Φάινς σε ρόλο κεντρικού ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου και παράλληλα ζιγκολό που ξελογιάζει την ζάμπλουτη 80χρονη Τίλντα Σουίντον, η οποία όταν πεθαίνει του αφήνει κληρονομιά έναν πανάκριβο πίνακα, με αποτέλεσμα να γίνει στόχος νόμιμων κληρονόμων (Άντριεν Μπρόντι), πληρωμένων δολοφόνων (Ουίλεμ Νταφόε), κατάδικων (Χάρβεϊ Καϊτέλ).

Και από εκεί ξεκινά ένα απολαυστικό σουρεαλιστικό γαϊτανάκι με αφηγητή τον πιτσιρικά προστατευόμενο του Φάινς...

 

Update 18/12/13: Δεύτερο, περισσότερο σύντομο, αλλά και παράλληλα πιο επεξηγηματικό τρέιλερ για τους χαρακτήρες της ταινίας, καθώς περιέχει μια ατάκα από τον κάθε ένα και σκιαγραφεί ένα πορτραίτο στα μέτρα του Ουές Άντερσον. Μαζί, δώρο και το δεύτερο, εξαιρετικό πόστερ!

 

Update 11/3/14: Γνωρίζουμε ότι το "The Grand Budapest Hotel" του Ουές Άντερσον προβάλλεται ήδη στους ελληικούς κινηματογράφους, άλλωστε ξεκίνησε πολύ καλά στο ελληνικό box office. Αν δεν το έχετε δει, θυμηθείτε το review του MOVE IT  εδώ και διορθώστε το λάθος σας, αλλά ως τότε απολαύστε άλλο ένα τρέιλερ, αυτή την φορά red band με πολλά fuck και μια ματιά στα στήθη της "84χρονης" Τίλντα Σουίντον! 

 

Update 28/4/12: Τα 85.000 εισιτήρια έφτασε συνολικά το "The Garnd Budapest Hotel" στις 8 εβδομάδες προβολής του, με το ελληνικό κοινό να το ευχαριστιέται τα μάλα. Η Looke Effects, εταιρεία που επιμελήθηκε τα εφέ τα οποία συντέλεσαν στον "παραμυθένιο μαγικό κόσμο" του Ουές Άντερσον, ετοίμασε ένα σχεδόν πεντάλεπτο βίντεο με μικρά behind the scenes μυστικά από την ταινία. Και σκιαγραφεί με την δική της εκδοχή, τον τρόπο δουλειάς του "εξωφρενικά" ιδιαίτερου 45χρονου Τεξανού δημιουργού...

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos