Στέλαν Σκάρσγκααρντ: "Στο Nymphomaniac Part 2, θα δείτε πολύ χειρότερα..

Published: 11 Feb 2014, 21:02

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωταγωνιστής του 'Nymphomaniac', Stellan Skarsgard, στην συντάκτρια του Move It Ειρηνη Κατσαρα, προετοίμασε το έδαφος για το δεύτερο μέρος της ταινίας, λέγοντας ότι έχουμε να δούμε.. 'πολύ πράμα'.

Ο Stellan μίλησε για τις δυσκολίες στα γυρίσματα και των δυο ταινιών στις οποίες συμμετέχει και παρουσιάστηκαν στη φετινή Μπερλινάλε (Nymphomaniac Vol1 Uncut και In order of disappearance) αλλά και για τα κοινά χαρακτηριστικά της τελευταίας με αντίστοιχες ταινίες του Ταραντίνο και των αδερφών Κοεν.

Ο ηθοποιός υπεραμύνθηκε της στάσης του Τριερ, λέγοντας ότι ο σκηνοθέτης είναι παρά πολύ πληγωμένος απο τη συμπεριφορά των διεθνών μέσων ενημέρωσης απέναντι του γιατί δεν είναι σε καμία περίπτωση ναζιστής και οι δημοσιογράφοι έγραψαν ότι είναι.

Ο Skarsgard δήλωσε λάτρης των Rammstein και άνετος για το γυμνό και το σεξ αφού όπως χαρακτηριστικά είπε 'γεννήθηκα γυμνός'. Τέλος ... Μας προειδοποίησε ότι στο Nymphomaniac Vol II έχουμε να δούμε πολύ πιο hardcore καταστάσεις!!!

Ολόκληρη η συνέντευξη με τον 62χρονο Σουηδό σταρ, προσεχώς και... uncut!

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos