Το 61ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης περιμένει τις ταινίες σας

Published: 13 Jul 2020, 13:56

Η οργανωτική ομάδα του 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης συνεχίζει απτόητη την προεργασία και την προετοιμασία και για την φετινή διοργάνωση, χωρίς να πτοείται από την πανδημία. Έφτασε η ώρα για ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του θεσμού: το ελληνικό σινεμά. Όπως τονίζει η επίσημη ανακοίνωση: 

<a href="/en/nea/i-elina-psykoy-kai-ta-adespota-kormia-tis/69430">Η Ελίνα Ψύκου και τα "Αδέσποτα κορμιά" της</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Ελίνα Ψύκου και τα "Αδέσποτα κορμιά" της

"Με χαρά σάς ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε η κατάθεση ελληνικών ταινιών για το 61o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 15 Νοεμβρίου 2020.

Το ελληνικό σινεμά θα πρωταγωνιστήσει και στη φετινή διοργάνωση. Σας περιμένουμε να καταθέσετε τις ταινίες σας για το 61ο ΦΚΘ, στο οποίο θα παρουσιαστούν νέες δράσεις που στόχο έχουν τη στήριξη του ελληνικού σινεμά και την διασύνδεσή του με κορυφαίους επαγγελματίες του εξωτερικού.

Η προθεσμία για την κατάθεση των ελληνικών ταινιών είναι η Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Για την αίτηση συμμετοχής ελληνικών ταινιών και τον κανονισμό συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://services.filmfestival.gr/tiff/gr/submissions/intro/  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: greekprogram@tiff.gr"

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos