The oh fuck moment

Published: 26 Nov 2014, 03:08

Μόλις τα σκάτωσες. Και τώρα;

Μερικές φορές όταν τα σκατώνεις, δεν υπάρχει επιστροφή.

Η δημιουργική ομάδα BIOS παρουσιάζει το The Oh Fuck Moment, την περφόρμανς που παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία για πρώτη φορά στην Αθήνα τον χειμώνα του 2012, σε σκηνοθεσία Γαβριέλλας Τριανταφύλλη.

Το The Oh Fuck Moment επανέρχεται με ένα νέο κύκλο παραστάσεων στο BIOS! Μια ανοιχτή συζήτηση γύρω από ένα τραπέζι για 20 κάθε φορά θεατές αρκετά τολμηρούς να παραδεχτούν τα λάθη τους ή για κάποιους που απλώς θα γελάσουν με τα λάθη των άλλων. Μια παράσταση που αξίζει να δείτε αν κατά λάθος δώσατε σε κάποιον να πιει χλωρίνη, αν κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι χωρίς ρούχα, αν στείλατε το mail σας στον πλέον ακατάλληλο παραλήπτη, ή αν δεν έχετε κάνει τίποτα από αυτά τα πράγματα. Να είστε, όμως, σίγουροι ότι κάποιος τα έχει κάνει, και μπορεί, μια μέρα, αυτός ο κάποιος να είστε εσείς. Η περφόρμανς είναι μια σύλληψη των Chris Thorpe και Hannah Jane Walker και έχει κερδίσει το Fringe First στο φεστιβάλ του Εδιμβούργου το 2011.

Μετάφραση: Γιάννης Βογιατζής. Σκηνοθεσία: Γαβριέλλα Τριανταφύλλη. Μουσική: Palov & Mishkin. Κείμενα/ Eρμηνεία: Χάρης Αττώνης, Γιούλα Μπούνταλη. Πάνω από το BIOS. Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2014. Παρασκευή - Κυριακή Έναρξη: 20.30. Διάρκεια: 70’. Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ (ενιαίο).



 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos