Δημοσίευση: 28 Νοε. 2015, 02:05

Ένας άνθρωπος που ‘επιλέγει’ να γίνει κάτι άλλο σε έναν κόσμο που επιμένει να μένει ίδιος, αφηγείται καταστάσεις της ζωής του σε ένα ψυχογράφημα μιας κοινωνίας που αρνείται να αλλάξει. Ένας ιλαροτραγικός μονόλογος που μιλά για εκείνους που έπαψαν να αντέχουν το βάρος της πραγματικότητας στους ώμους τους. Για τη διαφορετικότητα, τις συμβάσεις, τους ψυχαναγκασμούς, τις κοινωνικές νόρμες, την έλλειψη αποδοχής και κατανόησης. Για τα κοινά όλων και τις διαχωριστικές γραμμές της αποξένωσης. Μέσα σε μια παραίσθηση πραγματικότητας και φαντασίας, ένα έργο για τον διαρκή αποπροσανατολισμό που ο καθένας από εμάς μπορεί να βιώσει.                                                                                                                                          

                                            

Το έργο ‘Φλάι’ της Στέλλας Ζαφειροπούλου, σε σκηνοθεσία Πέπης Μοσχοβάκου, «πετάει» στο Θέατρο Αλκμήνη με την Λίλη Τσεσματζόγλου, κάθε Τετάρτη στις 9.30 το βράδυ.

Κείμενο: Στέλλα Ζαφειροπούλου. Σκηνοθεσία: Πέπη Μοσχοβάκου. Ερμηνεία: Λίλη Τσεσματζόγλου. Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Μπαρούτα.

 ‘Φλάι’ - κάθε Τετάρτη στις 9.30 μμ, στο Θέατρο Αλκμήνη (Νέα Σκηνή – Black Box)

Αλκμήνης 8-12, Γκάζι (Μετρό ‘Κεραμεικός’) | Τηλ. Ταμείου: 210 3428650 | [email protected]

Τελευταία Παράσταση: Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016. Ώρα έναρξης: 21:30   (διάρκεια: 70’). Χωρητικότητα θεάτρου: 40 θέσεις. Εισιτήρια: 10 ευρώ (κανονικό) – 7 ευρώ (μειωμένο)       

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463