Δείτε online τον Τζον Μάλκοβιτς στο Ηρώδειο

Δημοσίευση: 18 Aug 2023, 16:06
Συντάκτης:

Ο πραγματικά σπουδαίος και πολύ αγαπημένος μας Τζον Μάλκοβιτς, επισκέφθηκε την Ελλάδα στις 6 Οκτωβρίου με το πρότζεκτ «The Music Critic» που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο σε σύλληψη και δημιουργία του διάσημου βιολιστή, συνθέτη, παραγωγού και ηθοποιού Αλεξέι Ιγκούντσμαν.

<a href="/nea/new-look-monotono-kai-afiloxeno-gia-ton-theati/69579">"Τhe new look": Μονότονο και αφιλόξενο για τον θεατή</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe new look": Μονότονο και αφιλόξενο για τον θεατή

Στην παράσταση ερμηνεύτηκαν ζωντανά αποσπάσματα από μουσικές των Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Brahms, Schumann, Debussy, Piazzolla και πολλών άλλων. Το πρότζεκτ αποτέλεσε σύμπραξη του Πολιτιστικού Οργανισμού «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Δημολίτσας κινηματογράφησε τον σπουδαίο ηθοποιό καθώς εκείνος ερμηνεύει μέρος της πετυχημένης παράστασης και η τετράλεπτη μικρού μήκους που στήθηκε, είναι πλέον διαθέσιμη online στην βιντεο-πλατφόρμα Nowness. 

Ο Γιάννης Δημολίτσας, σκηνοθέτης αναγνωρισμένων διαφημιστικών σποτ και μουσικών κλιπ, έχει μόλις ολοκληρώσει -μαζί με τον Τομ Βολφ- την πρώτη μεγάλου μήκους του: ένα κοσμοπολίτικο ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας, με πρωταγωνίστρια, «ξεναγό» και αφηγήτρια τη Μόνικα Μπελούτσι, που θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Οκτώβριο.

Την μικρού μήκους "Τζον Μάλκοβιτς, The music critic", μπορείτε να δείτε εδώ. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos