ΣΕΙΡΕΣ

"Taken" σε τηλεοπτική σειρά - To τρέιλερ δεν πείθει

Δημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2015, 19:59
Συντάκτης:

To διαβάσαμε στο Deadline, επομένως θα ισχύει και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε να το δούμε, αρκεί φυσικά να συμμετέχει και ο Λίαμ Νίσον.

Αναφερόμαστε στο «Taken», καθώς το NBC έδωσε έγκριση για την παραγωγή μίας νέας τηλεοπτικής σειράς που θα αποτελεί prequel των ταινιών που έγιναν franchise και εγκαινίασαν την στροφή του Λίαμ Νίσον σε καριέρα action hero στα 60 του.

Σε παραγωγή (όπως και στις κινηματογραφικές ταινίες) Λικ Μπεσόν, η υπόθεση της σειράς θα εστιάζει στο παρελθόν του CIA πράκτορα Μπράιαν Μιλς, όταν ήταν ακόμα ενεργό μέλος της υπηρεσίας και χωρίς σύζυγο και κόρη (λογικό ακούγεται) και πως κατάφερε να αποκτήσει αυτά τα «very particular set of skills».

Το θέμα του σκηνοθέτη δεν μας τρομάζει: σίγουρα θα βρεθεί κάποιος «μάχιμος» (με την επίβλεψη του Μπεσόν να «τρέξει» την σειρά. Όλο το ζήτημα συνοψίζεται στην εξής πολύ απλή ερώτηση: θα δεχθεί ο Λίαμ Νίσον να πρωταγωνιστήσει;

Εκεί παίζονται πολλά...

Update 21/1/17: Το πρώτο τρέιλερ είναι online και δυστυχώς όπως μπορούμε να συμπεράνουμε αβίαστα, δείχνει σαν μια κοινότοπη μπιμουβιά που θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει όσο μπορεί τον τίτλο του franchise. Πρωταγωνιστεί ο Κλάιβ Στάντεν (ο Ρόλο από το Vikings), ο οποίος χωρίς το μούσι φέρνει αρκετά σε έναν συνοφρυωμένο Τζιμ Κάρεϊ... Ο πιλότος έχει προγραμματιστεί από το ΝΒC για τις 27 Φεβρουαρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos