Ο Ταραντίνο μιλά για ταινίες, το True Detective και άλλα πολλά!

Δημοσίευση: 24 Aug 2015, 17:51

Ο Κουέντιν Ταραντίνο ουδέποτε φοβόταν να πει τη γνώμη του. Και να... θάψει ή να υμνήσει κόσμο. Αδικος ή όχι, η γνώμη του μετράει, καθώς είναι αποδεδειγμένα nerd του σινεμά. Σε μια νέα, μεγάλη, συνέντευξη με το New York Magazine, ο 52χρονος δημιουργός μίλησε για ένα σωρό πράγματα. Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

Oι "ανεξάρτητες" ταινίες και η Μπλάνσετ
«Οι λεγόμενες "ανεξάρτητες" ταινίες, όπως αυτές από το Sundance στα ’90s, είναι της μόδας στα Οσκαρ. Ταινίες όπως τα "The Kids Are All Right" και το "The Fighter". Βέβαια, στοιχίζουν περισσότερα και έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ. Αλλά θεωρώ πως ταινίες όπως "The Kids Are All Right", "An Education", "Notes on a Scandal" και οι μισές από αυτές της Κέιτ Μπλάνσετ, δεν θα βλέπονται σε 20, 30 χρόνια. 'Έχουν αυτό το... καλλιτεχνικό. Δεν λέω πως είναι κακές, καλές είναι».

"The Town" εναντίον "The Fighter"
«Σκέφτηκα πολύ ποιά ταινία μου αρέσει περισσότερο. Και οι δύο έχουν βάση τη Βοστόνη. Μου άρεσε το "The Town" αλλά δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στο "The Fighter". Ολοι στην ταινία του Αφλεκ είναι όμορφοι! Η παλιά φίλη, η νέα φίλη, ο μπάτσος ακόμα και ο κακός, Τζέρεμι Ρένερ, είναι ωραίος! Μετά βλέπεις το απίθανο κάστινγκ που έκανε ο Ντέιβιντ Ο' Ράσελ στο "The Fighter" με τις αδελφές του Μαρκ Ουόμπεργκ. Η μία ταινία έδειξε πόσο ψεύτικη ήταν η άλλη. Ταινίες όπως αυτή και το "American Hustle", ναι, θα τις βλέπεις και σε 20 χρόνια».

"True Detective"
«Προσπάθησα να δω το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Δεν μπορούσα να μπω στην δράση και στην ουσία του με τίποτα. Πολύ βαρετό. Και η δεύτερη περίοδος δείχνει απαίσια. Μόνο κοιτώντας το trailer, όλοι αυτοί οι όμορφοι ηθοποιοί, προσπαθούν να μην δείχνουν όμορφοι, και τριγυρίζουν λες και το βάρος όλου του κόσμου είναι στους ώμους τους. Είναι τόσο σοβαροφανείς και βασανισμένοι, θέλουν να δείξουν μίζεροι με τα μουστάκια και τα άπλυτα ρούχα τους».

"The Newsroom"
«Αυτή μάλιστα, είναι σειρά. Την έχω δει, αλήθεια σας λέω, τρεις φορές! Ηθελα να απολαύσω τους διαλόγους».

Οι στίχοι του Jay Z "The Matrix Reloaded"
«Μαζί με την έξοδο του "Kill Bill" θα έβγαινε και το "The Matrix Reloaded" και αγωνιούσα. Οταν το είδα, την πρώτη μέρα, τραγουδούσα στίχους του Jay Z: "Y’all must try harder / Competition is nada". Για αυτό το πράγμα ανησυχούσα; Holy shit!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
7 ώρες
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos