Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποχαιρέτησε τον Ρόκι Μπαλμπόα

Δημοσίευση: 29 Νοε. 2018, 11:53
Συντάκτης:

Τα πάντα νομοτελειακά στην ζωή έχουν ένα τέλος. Οι κινηματογραφικοί μύθοι παραμένουν ζηλευτοί στην μνήμη, αλλά κάποια στιγμή είναι απόλυτα φυσιολογικό να σταματήσουν να αναπαράγονται.

Ο χαρακτήρας του Rocky Balboa είναι με διαφορά ο πιο εικονικός και αναγνωρίσιμος (ακολουθεί ο Rambo) στην καριέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε, τον οποίο υπηρετεί εδώ και 42 χρόνια μετά το πρώτο Rocky το 1976, το οποίο βραβεύτηκε με Όσκαρ. 

Η αναβίωση του franchise με το Creed υπήρξε συναρπαστική και ο 72χρονος Sly βρέθηκε εκεί, στην άκρη του ρινγκ, να εμψυχώνει τον Μάικλ Μπι Τζόρνταν. Όχι πια. 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σιλβέστερ Σταλόνε ανακοινώνει ότι κάπου εδώ σταματά: "Νόμισα πως ο Ρόκι είχε τελειώσει το 2006 και ήμουν ευχαριστημένος με αυτό. Τότε από το πουθενά, εμφανίστηκε αυτός ο νεαρός [ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν] και τότε όλη η ιστορία άλλαξε. Πέρασε σε μια νέα γενιά, ένας νέος κόσμος δημιουγείται. Καθώς η δική μου ιστορία έχει πλέον ειπωθεί, σας ευχαριστώ για όλα. Τώρα εσύ Μάικλ θα πρέπει να συνεχίσεις την παράδοση".

Aξέχαστος.

Πρώτη δημοσίευση: 29 Νοε. 2018, 11:53
Ενημέρωση: 29 Νοε. 2018, 11:53
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos