Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ετοιμάζει ταινία για το σκάνδαλο της Volkswagen

Δημοσίευση: 14 Οκτ. 2015, 03:29
Συντάκτης:

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ετοιμάζεται να μπει συμπαραγωγός σε μια ταινία για το πρόσφατο σκάνδαλο της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen. Τα δικαιώματα του βιβλίου του Jack Ewing πάνω στο θέμα, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, πωλήθηκαν στην Paramount για εξαψήφιο ποσό. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος ρόλος του στον τομέα της υποκριτικής, της σκηνοθεσίας ή του σεναρίου.

Ο Ντι Κάπριο είχε ήδη αναλάβει την παραγωγή στις ταινίες The Wolf of Wall Street, Runner Runner, Out of the Furnace και Red Riding Hood, πρωταγωνιστώντας στην πρώτη.

Και δεν είναι και λίγες οι ταινίες στις οποίες θα είναι επίσης παραγωγός μέχρι το τέλος του 2016: το «Robin Hood: Origins» του Ότο Μπάτχαρστ (Peaky Blinders) με τον Τάρον Έτζερτον (Kingsman), το «Live by night» του Μπεν Άφλεκ με τον ίδιο και τις Ζόε Σαλντάνα, Σιένα Μίλερ, Ελ Φάνινγκ.

Και φυσικά θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στο «Delirium» του Ντένη Ηλιάδη, για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει 1,5 χρόνο πριν. Μαζί με τον Τζέισον Μπλουμ (υπεύθυνο για τα «Purge», «Insidious 2», «The bay», «Dark skies».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos