Η Τζένιφερ Λόρενς ξελογιάζει τον Τζόελ Έτζερτον

Δημοσίευση: 6 Aug 2016, 13:46
Συντάκτης:

O Tζόελ Έτζερτον θα είναι ο παρτενέρ της Τζένιφερ Λόρενς στο κατασκοπευτικό θρίλερ «Red Sparrow».

Ο 42χρονος Αυστραλός θα πρωταγωνιστήσει (μετά τα Exodus, The gift, Black Mass) πλάι στην 26χρονη σταρ στην κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου best seller γραμμένο από τον Τζέισον Μάθιους, με το στόρι ως εξής:

Στην Μόσχα του σήμερα, μια αξιωματικός των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών επιλέχθηκε (χωρίς να το επιθυμεί) να εκπαιδευτεί σαν "Sparrow" που αποτελεί τον κωδικό για... ξελογιάστρα, ώστε να αποσπάσει μυστικά από έναν σημαντικό αξιωματικό της CIA. Με την μόνη διαφορά ότι η ίδια για να εκδικηθεί, επιλέγει να παίξει διπλό παιχνίδι και επιστρέφει στη Ρωσία με στόχο τον ίδιο τον Πούτιν...

Σκηνοθετεί ο Φράνσις Λόρενς των Hunger Games (Catching Fire & Μοckingjay 1-2) για μια θέση που είχε σχεδόν συμφωνήσει ο Ντάρεν Αρονόφσκι προ τριετίας, ενώ την σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει ο Τζάστιν Χέιδ (Revolutionary Road, Snitch, The lone ranger).

Update 14/9/17: Το φιλμ θα είναι αυστηρά ακατάλληλο (r-rated), το τρέιλερ το υπερτονίζει αναλόγως, αφήνοντας μια αίσθηση από "Femme Nikita" και "Black Widow", στο πιο αισθησιακό και από "Atomic Blonde" στο πιο μυστηριώδες. Στο εντυπωσιακό καστ και οι Ματίας Σόνερτς, Μαίρη Λουίζ Πάρκερ, Τζέρεμι Άιρονς, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Κίαραν Χιντς.

Update 8/1/18: Το επίσημο τρέιλερ είναι online: 

Update 2/2/18: Ως «άκρως ακατάλληλη για ανήλικους» χαρακτηρίστηκε η ταινία, καθώς περιέχει σκηνές σκληρής βίας, βασανιστήρια, σκηνές σεξ, βωμολοχίες και πολύ γυμνό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos