Μεγαλεία για τον "Όberyn Martell": "Σινικό Τείχος" με Ματ Ντέιμον!

Δημοσίευση: 19 Δεκ. 2014, 09:59

Που να βρίσκεται εκείνο το "δροσερό" αγόρι από την 4η σεζόν του Game Of Thrones που έκαψε γυναικείες καρδιές την μία μετά την άλλη;; Βρήκε την συνέχεια που του αναλογεί; Ή μήπως επέστρεψε σε δευτερότριτους ρόλους σε σινεμά και τηλεόραση; Μπα, καμία σχέση, ο Πέδρο Πασκάλ προς την δόξα τραβά!

Ο 39χρονος Χιλιανός ηθοποιός δέχθηκε πολλές προτάσεις έπειτα από τον "φρικτό τηλεοπτικό θάνατο" του και τον απεγκλωβισμό από το διάσημο σίριαλ και έχει ενδώσει σε κάποιες από αυτές, με πιο πρόσφατη και πιο γκλάμορους, τη νέα δουλειά του σπουδαίου Ζαν Γιμού, για την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις για τον δευτεραγωνιστικό ρόλο πλάι στον Ματ Ντέιμον.

Και δεν μιλάμε για μια απλή ταινία, ποτέ δεν έκανε τέτοιες βέβαια ο Γιμού (Ήρωας, House of Flying Daggers, Curse of the Golden Flower κλπ), αλλά για το αγγλόφωνο ντεμπούτο του 63χρονου δημιουργού (και μην μπερδεύεστε με την συμμετοχή του Κρίστιαν Μπέιλ στο προ τριετίας Flowers of war) που θα είναι φυσικά ταινία δράσης, θα αποκαλείται "The great wall" και θα γυριστεί φυσικά στο Σινικό Τείχος σε σενάριο Τόνι Γκιλρόι (Τριλογία του Bourne), βασισμένο σε αρχικό βιβλίο του Μαξ Μπρουκς (World War Z).

Περισσότερα εννοείται προσεχώς, με την παραγωγή να έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2015 και την έξοδο του φιλμ σε κινηματογράφους σε 3D την 23η Νοεμβρίου 2016...

Ο Πασκάλ παράλληλα ολοκλήρωσε την συμμετοχή του σαν Πόντιος Πιλάτος στο remake του "Ben Hur" από τον Τιμούρ Μπεκμαμπέτοβ (Wanted, Abraham Lincol Vampire Hunter), πλάι στους Μόργκαν Φρίμαν, Τζακ Χιούστον, Τόμπι Κέμπελ.

Επίσης θα τον δούμε στο ανεξάρτητο horror comedy "The Bloodsucking bastards" που θα κάνει πρεμιέρα στο Slamdance τον Ιανουάριο, αλλά και στο τηλεοπτικό "Narcos" που αναφέρεται στην δράση του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Α.Κ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
1λεπτό
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos