Chloe Moretz: "Σταματάω τις ταινίες για να βρω τον εαυτό μου..."

Δημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2016, 20:12
Συντάκτης:

Πότε πρόλαβε η Κλόι Μόρετζ να μπουχτίσει από τις πολλές ταινίες και "τις αρκετές λάθος επιλογές που την αποπροσανατόλισαν", μόλις στα 19 της, είναι ενα ζήτημα.

Πάντως, η Αμερικανίδα ηθοποιός αποφάσισε να σταματήσει να εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής για ένα διάστημα ικανό, ώστε να "καθαρίσει" το μυαλό της. 

"Αποφάσισα να τραβήξω την πρίζα από τις μελλοντικές ταινίες μου, να επανεκτιμήσω τον εαυτό μου σαν ηθοποιό και να βρω τον εαυτό μου μέσα από τους ρόλους μου. Καταλαβαίνω ότι η απόφασή μου αυτή είναι πολύ πιθανό να φρενάρει την καριέρα μου, αλλά είναι ένα ρίσκο που είμαι διατεθειμένη να πάρω...".

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2010 και το "Kick Ass" (ίσως και για τους πιο παρατηρητικούς, το "500 days of summer" έναν χρόνο νωρίτερα, όμως κάτι λιγότερο από 5 μήνες πριν κλείσει τα 20 χρόνια ζωής, έχει προλάβει να συμμετάσχει σε 58 (!) φιλμ, άρα δεν είναι και τόσο παράξενο να νιώθει έναν κορεσμό.

Τα φιλμ που ολοκλήρωσε και θα την δούμε προσεχώς, είναι το "November Criminals" του Σάσα Γκερβάσι (με Άνσελ Έγκορτ, Κάθριν Κινίερ, Ντέιβιντ Στράθερν) και το "Βrain on fire" του Τζέραρντ Μπάρετ (με Κάρι Ανν Μος, Ρίτσαρντ Άρμιταζ), ενώ ακύρωσε την συμμετοχή της στην κινηματογραφική μεταφορά της "Μικρής Γοργόνας", όπως επίσης και το "The modern ocean" του Σέιν Κάρουθ (με Ανν Χάθαγουεϊ, Κιάνου Ριβς, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ).

Την συμπαθούμε πολύ και την περιμένουμε να αναθεωρήσει! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos