ΣΕΙΡΕΣ

To "Annihilation" του Άλεξ Γκάρλαντ θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Δημοσίευση: 22 Φεβ. 2018, 21:47
Συντάκτης:

Mετά το "Cloverfield Paradox", το Netflix ετοιμάζεται για μία ακόμη πρεμιέρα, σαφώς πιο σημαντική και περισσότερο πολυαναμενόμενη.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο, το γραφείο τύπου του αμερικανικού κολοσσού, το "Annihilation" του Άλεξ Γκάρλαντ θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Netflix στις 12 Μαρτίου σε όλες τις υπόλοιπες χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας φυσικά), εκτός των ΗΠΑ, του Καναδά και της Κίνας, όπου θα βγει στις αίθουσες σε limited release.

Η υπόθεση του φιλμ θέλει την Νάταλι Πόρτμαν να υποδύεται μια βιολόγος και πρώην στρατιωτικός, η οποία γίνεται μέλος μιας αποστολής που έχει σκοπό να εξιχνιάσει τι συνέβη στο σύζυγό της στη Ζώνη Χ, ένα μοχθηρό και μυστήριο φαινόμενο που επεκτείνεται σε όλη την αμερικανική ακτογραμμή. Μετά την είσοδό της στην περιοχή, η ομάδα αποστολής ανακαλύπτει έναν κόσμο μεταλλαγμένων τοπίων και πλασμάτων, που είναι ταυτόχρονα και όμορφα αλλά και επικίνδυνα, απειλώντας τόσο τη ζωή όσο και τη λογική τους.

Περισσότερα εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos