Έρχεται νέα τριλογία από το σύμπαν του "Lord of the rings"

Δημοσίευση: 10 Μαΐου 2024, 14:21
Συντάκτης:

Η τριλογία του «Lord Of The Rings» του Πίτερ Τζάκσον αποτέλεσε παγκοσμιο κινηματογραφικό και εισπρακτικό φαινόμενο με περισσότερα από 3 δις εισπράξεις και εκατομμύρια ορκισμένους φανς παγκοσμίως. Και συνολικά 17 Όσκαρ για τις τρεις ταινίες, με εκείνο της Καλύτερης Ταινίας για την «Επιστροφή του Βασιλιά».

<a href="/nea/ti-ora-kai-mera-tha-provalletai-i-seira-toy-arhonta-ton-dahtylidion-stin-ellada/66898">Τι ώρα και μέρα θα προβάλλεται η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στην Ελλάδα</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤι ώρα και μέρα θα προβάλλεται η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στην Ελλάδα

Ακολούθησε η τριλογία των «Hobbit» που ήταν σαφώς υποδεέστερη αλλά σε καμία περίπτωση κακή και ταίσε την πείνα των φανς για Μέση Γη και πριν 1,5 χρόνο, η σειρά του Amazon «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης», η οποία έκανε την πρεμιέρα της το φθινόπωρο του 2022 (με τη νέα σεζόν να ετοιμάζεται για να κάνει πρεμιέρα φέτος το καλοκαίρι), με αρκετές αντιδράσεις, αλλά υψηλή θεαματικότητα.

Οπότε τα νέα είναι φοβερά για τους φανατικούς του franchise.

Η Warner Bros ανακοίνωσε πως ετοιμάζει νέες ταινίες από το συμπαν του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών".

Το πρώτο φιλμ θα λέγεται «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum», με τον Άντι Σέρκις να σκηνοθετεί, μη ξεχνάμε ότι είχε ενσαρκώσει τον Γκόλουμ στην πρωτότυπη τριλογία. Η προβλεπόμενη χρονιά κυκλοφορίας είναι το 2026.

Οι δημιουργοί της παλιάς τριλογίας, Πίτερ Τζάκσον, Φιλίπα Μπόγιενς και Φραν Γουόλς, θα συμμετέχουν σε κάθε βήμα της παραγωγής, με την Γουόλς και τον Μπόγιενς να γράφουν το σενάριο.

Για την εμπλοκή τους στο πρότζεκτ, οι Τζάκσον, Γουολς και Μπόγιενς δήλωσαν: «Είναι τιμή μας που επιστρέφουμε στη Μέση Γη, ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που συμβαίνει με τον καλό φίλο και συνεργάτη μας Άντι Σέρκις, ο οποίος έχει αφήσει μερικές εκκρεμότητες με εκείνον τον αλητάκο τον Γκόλουμ! Ως διαχρονικοί θαυμαστές της ατελείωτης μυθολογίας του Καθηγητή Τόλκιεν, είμαστε περήφανοι που δουλεύεουμε σε μια ακόμα επκή περιπέτεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos