"Don't breathe": Panic Attack!

Δημοσίευση: 14 Μαΐου 2016, 04:30

Είχε εντυπωσιάσει το κοινό του φεστιβάλ SXSW πριν λίγους μήνες και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν κάνει λόγο για ένα από τα πιο δυνατά θρίλερ της χρονιάς, έστω και αν οι συντελεστές του είναι σχετικά άγνωστοι.

Είναι όμως η ιδέα πολύ καλή καi όπως δείχνει το τρέιλερ, τρομερά αποτελεσματική. Μια παρέα τριών έφηβων αποφασίζει να ληστέψει το σπίτι ενός τυφλού. Μόνο που ο τελευταίος αποδεικνύεται όχι απλά σκληρό καρύδι, αλλά ο ίδιος ο εφιάλτης τους με όλες τις υπόλοιπες αισθήσεις του εξαιρετικά αναπτυγμένες...

Σκηνοθετεί ο 38χρονος Ουρουγουανός Φεντερίκο Άλβαρεζ, ο οποίος το 2009 είχε μεταβληθεί σε... YouTube sensation με την μικρού μήκους "Panic Attack!" (το οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω), ενώ στο προ τριετίας ντεμπούτο του χειριστεί το remake στο "Evil Dead" και δεν ήταν κακός. 

Πρωταγωνιστούν ο έμπειρος καρατερίστας Στίβεν Λανγκ (Avatar, Of gods and generals), o Ντάνιελ Ζοβάτο (It follows), η Τζέιν Λέβι (Evil dead) και ο Ντίλαν Μινέτ (Prisoners, Goosebumbs). 

Το τρέιλερ είναι εξαιρετικά κλειστοφοβικό και υπόσχεται πολλά...

Update 11/8/16: Κάτι που ισχύει και για το δεύτερο red band clip που κυκλοφόρησε, πιο αποσπασματικά αλλά και πιο αποτελεσματικά μονταρισμένο, σαν ο Χίτσκοκ να έχει πάρει κρακ (!) όπως διαβάσαμε. Στις 24 Αυγούστου θα μάθουμε περισσότερα.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 14 Μαΐου 2016, 04:30
Ενημέρωση: 11 Aug 2016, 18:03
Συντάκτης: 
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos