"The commune": Νέος Βίντερμπεργκ

Δημοσίευση: 23 Οκτ. 2015, 18:58

Aπροετοίμαστους... μας έπιασε ο Τόμας Βίντερμπεργκ με τη νέα του σκηνοθετική δουλειά. 

Με το "The commune", ο αγαπημένος μας Δανός δημιουργός στήνει με ρετρό ματιά και διάθεση, μια εναλλακτική... χίπι προέλευσης "Οικογενειακή γιορτή" (το προ 17ετίας αριστούργημά του), έναν χρόνο μετά το υποτιμημένο -τελικά- "Far from the madding crowd" και τρία μετά το εξαιρετικό "The hunt".

Η σύνδεση των δύο ταινιών δεν είναι τυχαία, καθώς το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι κοινό: ο Ούλριχ Τόμσεν (ο Κάι Πρόκτορ από το τηλεοπτικό "Banshee", ενώ ίσως τον θυμάστε και από τα Mortdecai, A second chance, The thing) και η Τρίνε Ντίρχολμ (πρωταγωνίστρια σε φιλμ σαν τα In a better world, A royal affair, Love is all you need).

Το «The Commune» αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού ακαδημαϊκών στα 70s, οι οποίοι μαζί με την κόρη τους στήνουν μια κολεκτίβα ανθρώπων που διαμένουν μαζί σε ένα κοινόβιο.

Η αρμονική διαβίωση θα διαταραχθεί, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από το τρέιλερ, από την άφιξη της ερωμένης του πρωταγωνιστή, για να ενσωματωθεί και αυτή στην «κομμούνα».

Το τρέιλερ δείχνει λοιπόν, ένα αντίστοιχο με την «Οικογενειακή γιορτή», δράμα χαρακτήρων, το οποίο ελπίζουμε να στηρίζεται σε εξίσου δυνατό σενάριο και να διανθίζεται από εξίσου καλές ερμηνείες.

Του έχουμε εμπιστοσύνη!

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos