Ακόμα ένας πυγμάχος! Μπουνιές και συναίσθημα για το "Creed"...

Δημοσίευση: 1 Ιουλίου 2015, 11:50

Στις 25 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το "Creed". Aν σας θυμίζει κάτι το όνομα, για εσάς τους λίγο μεγαλύτερους, ναι είναι ο γιος του Αpollo Creed, ενός από τους πιο χαρακτηριστικούς αντιπάλους του Rocky Balboa στο ρινγκ!
Όπως είχαμε γράψει πριν καιρό (διαβάστε από εδώ) o σκηνοθέτης του (βραβευμένου στο Sundance) "Fruitvale Station", Ράιαν Κούγκλερ, μαζί με τον πρωταγωνιστή εκείνης της ταινίας, Μάικλ Μπι Τζόρνταν, θα βρουν τον Σιλβέστερ Σταλόνε ως προπονητή και μέντορα του νεαρού πυγμάχου. Το όνομά του, Αδωνις!
Το trailer είναι συμπαθές, αν και κλισεδιάρικο, η παρουσία του Σλάι είναι νοσταλγική και πιθανότατα θα δούμε ένα αξιοπρεπές αθλητικό με ξεκάθαρες κοινωνικές προεκτάσεις δράμα, που αν πετύχει κάτι παραπάνω, ίσως το δούμε και σε βραδιές βραβείων…

Update 15/9/15: Επίσης μες στο κλισέ και με άφθονο συναίσθημα και το δεύτερο τρέιλερ για το "Creed", με τον Σταλόνε να αποτελεί την σταθερά που συνδέει το φιλμ άμεσα με τα "Rocky", άλλωστε είναι μάλλον ξεκάθαρες (από το στήσιμο, το στόρι και τις μουσικές) οι προθέσεις των δημιουργών για την δημιουργία νέου, ανάλογου franchise με sequel. Αν ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν αποδειχθεί όσο λαμπερός (και γραφικός) χρειαστεί, θα φανεί... Σίγουρα πάντως είναι όσο χτιστός χρειάζεται.

Update 24/11/15: Το τελικό τρέιλερ πριν την έξοδο του φιλμ στις αμερικανικές αίθουσες, είναι απόλυτα νοσταλγικό για τους φανς όλων των Rocky, καθώς περιέχει εμβόλιμες σκηνές από όλα τα φιλμ του θρυλικού franchise που έχουν προηγηθεί. Με έμφαση φυσικά στην σχέση του Σιλβέστερ Σταλόνε με τον Αpollo Creed, πατέρα -υπενθυμίζουμε- του πρωταγωνιστή της νέας ταινίας, Μάικλ Μπι Τζόρνταν. "Κλαίμε" όλοι. Στην Ελλάδα, το φιλμ θα το δούμε πολύ αργότερα: 28/1/16...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos