Berlinale 16: Πρώτοι τίτλοι για το Πανόραμα

Δημοσίευση: 20 Δεκ. 2015, 18:54
Συντάκτης:

Η τρίτη ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Τζον Μάικλ ΜακΝτόνα, μετά τα εξαιρετικά "The guard" & "Calvary", θα πραγματοποιήσει επίσης το ντεμπούτο της στην Berlinale και μάλιστα στο τμήμα του Πανοράματος, όπως ανακοίνωσε το Φεστιβάλ του Βερολίνου. Στο νέο φιλμ του 46χρονου δημιουργού, "War on everyone", μια σάτιρα σχετικά με δύο διεφθαρμένους αστυνομικούς στο Νέο Μεξικό, πρωταγωνιστούν οι Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ, Μάικλ Πένα, Τέο Τζέιμς (Divergent) & Τέσα Τόμπσον (Creed, Dear White People).

War on everyoneWar on everyone

Eνδιαφέρον δείχνει και το "The ones below", πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Ντέιβιντ Φαρ (σεναριογράφου του "Hanna"), όπου ένα ζευγάρι με την γυναίκα έγκυο στο πρώτο παιδί τους, ανακαλύπει μια ενοχλητική διαφορά που τελικά τους απομακρύνει από το γειτονικό ζευγάρι που μένει στον κάτω όροφο. Πρωταγωνιστούν οι Ντέιβιντ Μορισέι (ο Governor από το "The walking dead"), Κλεμάνς Ποεσί, Στίβεν Κάμπελ Μουρ και Λόρα Μπερν.

The ones belowThe ones below

Nέα ταινία ετοίμασε μετά από 6 χρόνια και θα την παρουσιάσει (αρχικά στο Τορόντο και στη συνέχεια) στο Πανόραμα, η σύζυγος του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Ρεμπέκα Μίλερ (The ballad of Jack & Rose, The private lives of Pippa Lee), με τίτλο "Maggie's plan". Εκεί, η Γκρέτα Γκέρβιγκ υποδύεται την ομώνυμη ηρωϊδα που θέλει να αποκτήσει και να μεγαλώσει μόνη της το μωρό της, έλα όμως που ερωτεύεται έναν παντρεμένο (Ίθαν Χοκ)... Στο πολύ ενδιαφέρον καστ, προσθέστε επίσης την Τζουλιάν Μουρ, τον Μπιλ Χέιντερ και την Μάγια Ρούντολφ. 

Maggie's planMaggie's plan

Περισσότερα εδώ.

Το Φεστιβάλ του Βερολίνου θα διεξαχθεί 11-21 Φεβρουαρίου 2016 και το MOVE IT θα βρεθεί στην γερμανική πόλη με 5 διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
1ώρα
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos