O Ιλάι Ροθ δημιουργεί την πρώτη live action VR σειρά

Published: 8 Mar 2024, 16:42
Συντάκτης:

O Ιλάι Ροθ έχει καταφέρει να χτίσει ένα σημαντικό στάτους, κάτι σαν ενός από τους αρχιερείς των θρίλερ τρόμου, αλλά με άφθονο torture porn στην πρόσοψη την τελευταία 20ετία, μάλλον χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο που να δικαιολογεί όλο αυτό το hype.

<a href="/en/multimedia-trailer/borderlands-i-keit-mplanset-kynigos-epikyrigmenon/69474">"Borderlands": Η Κέιτ Μπλάνσετ κυνηγός επικυρηγμένων</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Borderlands": Η Κέιτ Μπλάνσετ κυνηγός επικυρηγμένων

Σύμφωνοι, Cabin Fever & Hostel είναι τα φιλμ που τον έκαναν αρχικά γνωστό (και δικαίως), αλλά ουσιαστικά καλή ταινία του είδους και άξια λόγου, έχει να κάνει από τότε, δηλαδή περίπου μια 20ετία πριν, αν και θα πρέπει να εξαιρέσουμε το Death Wish του 2018 με τον Μπρους Ουίλις στον τελευταίο σημαντικό ρόλο του.

Ενδιάμεσα κάτι Hostel 2, Green Inferno, Τhanksgiving είναι πρόκληση για την πρόκληση, τα Knock Knock & The house with a clock in it’s walls ήταν αποτυχημένες προσπάθειες να ενσωματώσει χιούμορ στη φάση.

Από έμπνευση λοιπόν έχει πάψει να διαθέτει προ πολλού, οπότε θα την καλύψει με έναν πειραματισμό στη φόρμα και το είδος: θα φέρει τον τρόμο στην εικονική πραγματικότητα.

Ο Ροθ θα κάνει την παραγωγή και θα σκηνοθετήσει κάποια επεισόδια από μια Virtual Reality σειρά με τίτλο «The Faceless Lady», η οποία θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στα Meta Horizon Worlds και Meta Quest VR. Με περιγραφή ως «η πρώτη live action VR σειρά», το «Faceless Lady» θα είναι μια εβδομαδιαία σειρά έξι επεισοδίων σε στερεοσκοπικό 3D χώρο.

Η σειρά διαδραματίζεται στην Ιρλανδία και έχει μια ιστορία εμπνευσμένη από την  ιρλανδική λαογραφία του 17ου αιώνα, ιδιαίτερα τους μύθους γύρω από τη Λαίδη Μάργκαρετ Χόντνετ που στοιχειώνει το κάστρο Belvelly του Κορκ, παρακολουθώντας τους επισκέπτες του κάστρου μέσα από καθρέφτες και άλλες ανακλαστικές επιφάνειες. Τρία ζευγάρια προσπαθούν να επιβιώσουν παίζοντας τα παιχνίδια της Λαίδη Μάργκαρετ Χόντνετ κατά τη διάρκεια μιας παραμονής ενός σαββατοκύριακου στο κάστρο.

Το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στα Meta Horizon Worlds και Meta Quest VR στις 4 Απριλίου. Σας έχουμε και τρέιλερ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos