Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Φλοίσβος!

Το MOVE IT σας πάει θερινό σινεμά το καλοκαίρι του 2018. Επισκεπτόμαστε τους πανέμορφους κινηματογράφους της πόλης και σας τους παρουσιάζουμε καταγράφοντας τις εντυπώσεις μας.

Το σινεμά είναι από τις ωραιότερες μορφές ψυχαγωγίας. Το πρόβλημα όμως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι φυσικά το πώς θα κλειστείς εντός της κινηματογραφικής αίθουσας όταν η πόλη γύρω σου παίρνει ξανά ζωή μετά από τον χειμώνα. Ευτυχώς στην χώρα μας οι επιλογές των θερινών σινεμά είναι πολλές και ο κάθε θεατής μπορεί να βρει αυτό που τον γεμίζει περισσότερο. Εμείς πάντως το βρήκαμε στον ιδανικό χώρο του Cine Φλοίσβος.

Ο μοναδικός θερινός κινηματογράφος σε όλο το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο πάρκο του Φλοίσβου, μόλις εννιά μέτρα από την θάλασσα. Η δροσιά εδώ είναι δεδομένη και ούτε που θα θυμάσαι ότι βρίσκεσαι δίπλα στην πολύβουη λεωφόρο Ποσειδώνος, αφού οθόνη και ήχος βάζουν στο αθόρυβο κάθε είδους περισπασμό, εκτός από αυτόν της μυρωδιάς της μηχανής του ποπ κορν! Το αγαπημένο σνακ των σινεφίλ δεν λείπει από το μπαρ όμως και οι υπόλοιπες επιλογές (νάτσος, πίτσες, κοτομπουκιές, hot dog) είναι εξίσου δελεαστικές και συνδυάζονται ιδανικά με μία μπύρα από την μεγάλη γκάμα. Όπως μάθαμε και από τον ιδιοκτήτη κύριο Λάμπρο, πολλοί θαμώνες ξεκινούν από νωρίς την διασκέδαση τους στον Φλοίσβο αρχικά με μια βόλτα στην μαρίνα για να ξεφύγουν από την βουή της πόλης, έπειτα συνεχίζουν με ποτό-φαγητό στο καφέ που βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο του σινεμά και τελειώνουν –πώς αλλιώς; εννοείται με ταινία. Ο ορισμός της διασκέδασης!

Ειδυλλιακός ανοιχτός χώρος, χωρίς πολυκατοικίες και τσιμέντο να σε πνίγουν, ο ουρανός επάνω μας γεμάτος αστέρια και εμείς μπορούμε σχεδόν να μυρίσουμε την θάλασσα. Ίσως να έπαιξε ρόλο και το Adrift που παρακολουθούσαμε ή το γεγονός ότι βρισκόμασταν στην πρώτη σειρά που είναι εξοπλισμένη με ξαπλώστρες. Όπως και να’ χει το κλίμα σε απορροφούσε, η εμπειρία μας ήταν μοναδική και θα ξαναπάμε. Το Cine Φλοίσβος είναι άμεσα προσβάσιμο με το τραμ και το λεωφορείο, τόσο κοντά στην Αθήνα και ταυτόχρονα τόσο μακριά από την λογική της πόλης. Σας περιμένει!

Δημοσίευση: 8 Ιουνίου 2018, 13:26
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θυμάστε την Paulina Garcia, την Χιλιανή ηθοποιό από την...
3 min
Με αφορμή την τρίτη σεζόν του The Good Place,...
56 min
Τα People’s Choice Awards -Βραβεία Κοινού στον κινηματογράφο, την...
1 hour

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Odeon
23243
Strada
5500
Tulip
5415