Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Αβάνα!

Η Μεγάλη Κυρία της Λεωφόρου Κηφισίας.

Η Αβάνα βρίσκεται στο ύψος μεταξύ Χαλανδρίου και Νέου Ψυχικού και ξεκίνησε να προβάλλει ταινίες από το 1965 ασταμάτητα έως και σήμερα.

Ο θερινός λειτουργεί στην ταράτσα του ιστορικού κινηματογράφου και μπορεί να μην κατακλύζεται από το πράσινο, αλλά δεν του λείπει κιόλας, με τις συμμετρικές γλάστρες δεξιά και αριστερά και την άφθονη λεβάντα και δενδρολίβανο, να κυριαρχούν.

Έπειτα, είναι και αυτή η αίσθηση της απόδρασης που είναι χαρακτηριστική, δεξιά, αριστερά και πάνω βλέπεις ουρανό (αντί για πολυκατοικίες), η αρχιτεκτονική του χώρου ηρεμεί το μάτι, ο ήχος είναι όσο δυνατός χρειάζεται, τι και αν η ευκρίνεια της εικόνας δεν είναι top class, δεν είναι και τόσο απαιτητό τελικά. Ας μην σου χαλά την ψευδαίσθηση.

Κατά τα λοιπά, ο κινηματογράφος σχεδόν γεμάτος αν και Τρίτη, με την «Ληστεία» με τους μη εμπορικούς συντελεστές. Βοηθάει και το γεγονός ότι βρίσκονται τριγύρω πολλές εταιρείες και η πρώτη προβολή αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για «ένα θερινό, να ξεσκάσουμε από την δύσκολη ημέρα στην δουλειά».

Το προσωπικό ευγενέστατο, έμπειρο, με χαμόγελο στο ταμείο, στην υποδοχή, χαμόγελο και στο κυλικείο από την ευγενέστατη κυρία που καμάρωνε για το χοτ ντογκ τους και την μεγάλη ποικιλία από μπύρες. «Να βγάλεις και το καθιστικό μας φωτογραφία, ε;», ήταν το άγχος της.

Όπως θα δείτε, φωτογραφήσαμε και το καθιστικό και διάφορες άλλες λεπτομέρειες.  

Είναι κλασσική αξία η Αβάνα.

Λεωφ. Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3, στο ύψος  του κολεγίου Αθηνών. Υπάρχει ομώνυμη στάση λεωφορείου. Thl. 210-6756546

Δημοσίευση: 9 Ιουνίου 2018, 19:52
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θυμάστε την Paulina Garcia, την Χιλιανή ηθοποιό από την...
3 min
Με αφορμή την τρίτη σεζόν του The Good Place,...
56 min
Τα People’s Choice Awards -Βραβεία Κοινού στον κινηματογράφο, την...
1 hour

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Odeon
23243
Strada
5500
Tulip
5415