Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Αλόμα!

Ανάμεσα στις πολυκατοικίες της Αργυρόπουλης, βρίσκουμε να αναγράφεται με κόκκινα νέον γράμματα: Αλόμα.

Είναι ένας μικρός παραδοσιακός κινηματογράφος ο οποίος φέτος διανύει τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του. Ανεβαίνοντας τα σκαλιά του βρισκόμαστε πλάϊ στην καντίνα και το ταμείο, και μόλις περάσουμε την είσοδο, ξαφνικά, πλαισιωνόμαστε από πράσινο. Οι τοίχοι του καλυμένοι με αναρριχητικά φυτά, στο πλάϊ του φροντισμένα παρτέρια και ψηλά δένδρα, κάτω είναι στρωμένα με ένα όμορφο χαλίκι. Στη βάση της οθόνης βρίσκουμε βασιλικούς και λουλούδια που χαρίζουν μία λεπτή και ευχάριστη ευωδία. Είναι κυριολεκτικά μία καταπράσινη κρυψώνα στην γεμάτη ζωή Αργυρόπουλη.

Η έμφαση βρίσκεται στο «παραδοσιακός,» καθώς τα όμορφα τραπεζάκια καφενείου, οι πολύ αναπαυτικές καρέκλες του, και τα σνάκ και αναψυκτικά της καντίνας σε προσκαλούν να απολαύσεις μία ταινία. Εμείς απολαύσαμε τα σνακ μας με μία παγωμένη μπύρα Corona καθισμένοι στις αδιαμφισβήτητα πιο βολικές καρέκλες θερινού σινεμά. Το γεγονός ότι ανάμεσα στις σειρές καθισμάτων έχει άπλετο χώρο για να απλώσεις τα πόδια σου είναι σίγουρα ένα μεγάλο προτέρημα.

Αναφορικά με την οπτικοακουστική του κινηματογράφου, η ποιότητα της οθόνης είχε υψηλή ευκρίνεια, ενώ η ένταση του ήχου ήταν όσο χρειάζεται δυνατά έτσι ώστε να απολαμβάνουν και οι θεατές την ταινία τους, αλλά να μην ενοχλούνται και οι γείτονες. Ο κινηματογράφος «Αλόμα» είναι πράγματι ένας παραδοσιακός θερινός, ο οποίος καταφέρνει να μας ταξιδέψει στην παιδική μας ηλικία, όταν αδημονούσαμε να βλέπουμε ταινίες καταμεσής στο πράσινο, με χαλίκι κάτω από τα πόδια μας και ζεστά ποπ-κόρν.

Μ. Γερουλάνου 103 & Πόντου 39, Αργυρούπολη (σκεπαστός χώρος σε περίπτωση βροχής). Τηλ.: 2109951388. Εισιτήρια: € 7,50, παιδ., φοιτ., άνεργοι € 6,00. Κάθε Τετ., Πέμ. € 5,00

Δημοσίευση: 12 Ιουνίου 2018, 15:09
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θυμάστε την Paulina Garcia, την Χιλιανή ηθοποιό από την...
3 min
Με αφορμή την τρίτη σεζόν του The Good Place,...
56 min
Τα People’s Choice Awards -Βραβεία Κοινού στον κινηματογράφο, την...
1 hour

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Odeon
23243
Strada
5500
Tulip
5415