Σύνοψη: Η 17χρονη Κλερ προσπαθεί να επιβιώσει από την «κόλαση» του Λυκείου. Όταν ο πατέρας της χαρίζει ένα μουσικό κουτί με μία επιγραφή που υπόσχεται πως εκπληρώνει τις ευχές του κατόχου, κάνει την πρώτη της ευχή και, προς μεγάλη της έκπληξη, πραγματοποιείται. Σύντομα, τα έχει όλα: χρήματα, δημοτικότητα και το αγόρι των ονείρων της. Τα πάντα μοιάζουν τέλεια –μέχρι τη στιγμή που οι πιο κοντινοί της άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν με φρικιαστικούς, διεστραμμένους τρόπους. 

Άποψη: Θρίλερ της σειράς από τον σκηνοθέτη του "Annabelle", όπου όλες (μα όλες) οι ιδέες του είναι δανεικές από αντίστοιχα φιλμ του είδους (ή και όχι), χωρίς το παραμικρό ρίσκο σκηνοθετικά ή αφηγηματικά, παρά μια ατέρμονη (και σταδιακά ολοένα και πιο βαρετή) στοχοπροσήλωση σε αράδιασμα πτωμάτων και μάλιστα ούτε στον τρόπο δολοφονίας τους υπάρχει η παραμικρή πρωτοτυπία, καθώς έχουμε ξαναδεί τα πάντα.

Οκ, ορισμένες σκηνές είναι καλογυρισμένες, αλλά αλίμονο αν η τεχνική στο στήσιμο της κάμερας και το μοντάζ αρκεί για να δικαιολογήσει τέτοια σπατάλη χρόνου, πολύ περισσότερο δε, όταν δεν υποστηρίζεται ούτε στο ελάχιστο από τις κάκιστες ερμηνείες των νεαρών πρωταγωνιστών και τα απονευρωμένα πλάνα στις σχεδόν καλτ (με την αχρείαστη έννοια) παρουσίες της Σέριλιν Φεν και του Ράιαν Φελίπε.

Πρώτη δημοσίευση: 27 Ιουλίου 2017, 12:46
Ενημέρωση: 3 Aug 2017, 06:28
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Wish upon (Πρόσεξε τι εύχεσαι)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
90
Εταιρία διανομής: 
Release: 
27 Ιουλίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Black Bear

Black Bear

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Η Άλισον (Όμπρεϊ Πλάζα), μια ηθοποιός που έχει εσχάτως κάνει τη μετάβαση στη...
11 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
2796
Tanweer
2500
Feelgood
2355
Feelgood
2030