Σύνοψη: Η 17χρονη Κλερ προσπαθεί να επιβιώσει από την «κόλαση» του Λυκείου. Όταν ο πατέρας της χαρίζει ένα μουσικό κουτί με μία επιγραφή που υπόσχεται πως εκπληρώνει τις ευχές του κατόχου, κάνει την πρώτη της ευχή και, προς μεγάλη της έκπληξη, πραγματοποιείται. Σύντομα, τα έχει όλα: χρήματα, δημοτικότητα και το αγόρι των ονείρων της. Τα πάντα μοιάζουν τέλεια –μέχρι τη στιγμή που οι πιο κοντινοί της άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν με φρικιαστικούς, διεστραμμένους τρόπους. 

Άποψη: Θρίλερ της σειράς από τον σκηνοθέτη του "Annabelle", όπου όλες (μα όλες) οι ιδέες του είναι δανεικές από αντίστοιχα φιλμ του είδους (ή και όχι), χωρίς το παραμικρό ρίσκο σκηνοθετικά ή αφηγηματικά, παρά μια ατέρμονη (και σταδιακά ολοένα και πιο βαρετή) στοχοπροσήλωση σε αράδιασμα πτωμάτων και μάλιστα ούτε στον τρόπο δολοφονίας τους υπάρχει η παραμικρή πρωτοτυπία, καθώς έχουμε ξαναδεί τα πάντα.

Οκ, ορισμένες σκηνές είναι καλογυρισμένες, αλλά αλίμονο αν η τεχνική στο στήσιμο της κάμερας και το μοντάζ αρκεί για να δικαιολογήσει τέτοια σπατάλη χρόνου, πολύ περισσότερο δε, όταν δεν υποστηρίζεται ούτε στο ελάχιστο από τις κάκιστες ερμηνείες των νεαρών πρωταγωνιστών και τα απονευρωμένα πλάνα στις σχεδόν καλτ (με την αχρείαστη έννοια) παρουσίες της Σέριλιν Φεν και του Ράιαν Φελίπε.

Δημοσίευση: 27 Ιουλίου 2017, 12:46
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Wish upon (Πρόσεξε τι εύχεσαι)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
90
Εταιρία διανομής: 
Release: 
27 Ιουλίου 2017
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Late night

Η Μίντι Κάλινγκ ξέρει από πρώτο χέρι πώς είναι να είσαι γυναίκα σε ανδροκρατούμενο...
13 ώρες

Δράμα 2019: Οι νέοι δημιουργοί αποκαλύπτονται - Μέρος 1ο

Με αναφορά σε έναν «πρωταγωνιστή» του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, τον αείμνηστο  Τάκη...
14 ώρες

Μπραντ Πιτ σε NASA: "Ποιος ήταν πιο πιστευτός αστροναύτης; Εγώ ή ο Κλούνεϊ"

Ο Μπραντ Πιτ «συναντήθηκε» online με τον αστροναύτη Νικ Χέιγκ που βρίσκεται στο διαστημόπλοιο...
14 ώρες