Πολύ ειλικρινές και αληθινό δράμα μεσήλικης ερωτικής επιθυμίας, με το τσαλακωμένο εγώ μοναχικού, υπέρβαρου και χωρίς ερωτικές επιτυχίες 40άρη που ερωτεύεται παράφορα, παθιασμένα, σχεδόν εμμονικά, μια 19χρονη τουρίστρια στην Αντίπαρο όπου έχει διοριστεί σαν γιατρός. 

Με διαπεραστική σκηνοθετική ματιά, σενάριο που ξύνει πληγές και δεν χαρίζεται σε συμπόνοιες της πρώτης φοράς και δεύτερες ευκαιρίες, αλλά και μια καταπληκτική ερμηνεία από τον Μάκη Παπαδημητρίου (που επισκιάζει όλες τις υπόλοιπες σε δραματικό βαθμό), ο Παπαδημητρόπουλος μιλά και -πολύ περισσότερο- καδράρει πολύ εύστοχα τις ανδρικές εμμονές και τα ερωτικά απωθημένα με φόντο την ελληνική επαρχία, φλερτάρει ενοχικά με το θρίλερ και αποσπά στιγμιαία την προσοχή με κωμικές στιγμές, χωρίς όμως επί της ουσίας να αποπροσανατολίζεται ούτε λεπτό, αν και κάπως υπερβολικά μινιμαλιστής:

Η λύτρωση που αναζητά ο πρωταγωνιστής είναι επώδυνη και πολύ δύσκολα θα βγει ατσαλάκωτος από την αναμέτρηση κυρίως με τον εφησυχασμένο εαυτό του. 

ΣύνοψηΟ Κωστής είναι ένας 40χρονος γιατρός που φτάνει στην Αντίπαρο για να αναλάβει την τοπική κλινική. Ο χειμώνας περνά ήσυχα και ανιαρά στο αραιοκατοικημένο νησί, το καλοκαίρι όμως όλα αλλάζουν. Η ρουτίνα του συνεσταλμένου Κωστή ανατρέπεται από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών εισβάλλει απροσδόκητα στη βαρετή καθημερινότητά του. Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Άννα, όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη, που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι που κρύβει σοκαριστικές εκπλήξεις και επικίνδυνες ακρότητες.

 

Πρώτη δημοσίευση: 3 Απριλίου 2016, 14:49
Ενημέρωση: 7 Απριλίου 2016, 16:41
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Suntan (Suntan)
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
104
Εταιρία διανομής: 
Release: 
31 Μαρτίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos