Ο Αλεξ Ρος Πέρι του ‘The Color Wheel” και του πρόσφατου “Listen Up Philip” παρουσίασε τη νέα του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα ταινία με τίτλο “Queen of Earth” στο πλαίσιο του Forum section στο περυσινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου, σε παραγωγή της ‘δικής’ μας Faliro Productions.

H Ελίζαμπεθ Μος του “Listen up Philip” και η Κάθριν Γουότερσον είναι δυο παιδικές φίλες που θέλοντας να ξεπεράσουν η μία το θάνατο του πατέρα της και η άλλη την πρώην σχέση της,  θα πάνε εκδρομή στο εξοχικό στη λίμνη into the woods. Κι εκεί θα έρθει η ανατροπή σε όλα. Και οι ‘αιώνιες φίλες’ θα συνειδητοποιήσουν ότι τίποτα πλέον δε τις ενώνει, πέρα από την... παράνοια, με τα απωθημένα και τις αναμνήσεις να ξυπνούν επικίνδυνα ένστικτα, σε φάση ‘Mικρά εγκλήματα μεταξύ φίλων’.

Η Μος του "Mad Men" είναι μια εξαιρετική ηθοποιός –το είχε δείξει άλλωστε και στο “Listen Up Philip”- με παρανοϊκές ερμηνείες που σε πείθουν, με αποτέλεσμα να παίρνει πάνω της, τις ταινίες που αναλαμβάνει. Αυτό κάνει και εδώ και αυτό εκμεταλλεύεται ο σκηνοθέτης με τα συνεχή κοντινά πλάνα στο πρόσωπό της. Η Κάθριν Γουότερσον –η αισθησιακή Σάστα Φέι του “Inherent Vice”- παίζει εξίσου καλά, ωστόσο στο σύνολό της η ταινία δεν καταφέρνει να σε κρατήσει καθηλωμένο, αφού κυλάει αργά και μέχρι το δεύτερο μισό της που ουσιαστικά κορυφώνεται θέλει προσπάθεια από μέρους σου για να αφεθείς. 

 

Πρώτη δημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2016, 11:17
Ενημέρωση: 22 Σεπτεμβρίου 2016, 11:57
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Queen of earth (Βασίλισσα της Γης)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
90
Εταιρία διανομής: 
Release: 
15 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
23951
Feelgood
13609
Film Group
11150
Spentzos
4790
ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (DADDIO), από την Spentzos ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (DADDIO), από την Spentzos