Σύνοψη: Οι Power Rangers είναι η ιστορία πέντε καθημερινών εφήβων που πρέπει να μεταμορφωθούν σε κάτι εξωπραγματικό, όταν μαθαίνουν ότι η μικρή πόλη που κατοικούν, η Έιντζελ Γκρόουβ, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, εξαιτίας μίας επίθεσης από εξωγήινους. Οι ήρωές μας, επιλεγμένοι από την μοίρα, γρήγορα ανακαλύπτουν ότι αυτοί είναι που πρέπει να σώσουν τον πλανήτη. Αλλά, προκειμένου να το πετύχουν, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν στην πραγματική ζωή και, πριν να είναι πολύ αργά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως Power Rangers.

Άποψη: Για όσους νόμισαν ότι το προπέρσινο "Fantastic Four" ήταν (μαζί με το "Green Lantern") η χειρότερη μεταφορά ιστορίας σούπερ ηρώων στην μεγάλ οθόνη, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν, διότι μόλις βρέθηκε ισχυρότατος ανταγωνιστής. 

Κάπου μεταξύ παιδικών Transformers και X-men καρρικατούρα, το Power Rangers είναι ένα κακογραμμένο εξαντλητικό πανδαιμόνιο μέτριων ειδικών εφέ, με εφηβικής συλλογιστικής κλισεδιαρισμένες πατέντες και ερμηνείες θεατρικής παράστασης γυμνασιακού επιπέδου.

Πρώτη δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2017, 15:23
Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2017, 06:07
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Power Rangers (Power Rangers)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
124
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Μαρτίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Galveston

Galveston

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Το 1988 στη Νέα Ορλεάνη, ο Roy (Ben Foster) ως hitman αναλαμβάνει μία...
14 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
16481
Tanweer
11170
Feelgood
6814
Το εγκλημα μου, 1η Ιουνιου Το εγκλημα μου, 1η Ιουνιου