Κάπου έξυπνη, κάπου εξυπνακίστικη, η ταινία του Tζον Τσου (Step up, G.I. Joe Retaliation) είναι αναμφίβολα διασκεδαστική, με σωστό ρυθμό, λαμπερό καστ και χωρίς απαιτήσεις για κάτι περισσότερο από το να ξύσεις την επιφάνεια.

Διότι αν το κάνεις και δεν αφεθείς χαλαρά τρώγοντας ποπ κορν, θα συνειδητοποιήσεις ότι η μία απιθανότητα διαδέχεται την άλλη σε βαθμό κουραστικό, ενώ και μεταξύ των τρικ, ο σεναριακός συνεκτικός ιστός είναι πιο αδύνατος από το πρώτο φιλμ, με αποτέλεσμα σταδιακά να ατονεί το ενδιαφέρον σου. Αλλά, είπαμε, αν θες να ψαχτείς, πας σε άλλη ταινία.

ΣύνοψηΈναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους κόλπα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι Τέσσερις Καβαλάρηδες βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα που ελπίζουν ότι θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. Όμως, το σχέδιό τους αποτυγχάνει όταν ένας άνθρωπος-κλειδί αποκαλύπτει επί σκηνής κάποια ευαίσθητα μυστικά της ομάδας των Μάγων. Τότε, αναγκάζονται να αναλάβουν μια αποστολή για τον εκκεντρικό και μυστηριώδη πλούσιο επιχειρηματία και παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου Ουόλτερ Μέιμπρι, ο οποίος αποσκοπεί επίσης στην καταστροφή του ραδιούργου πρώην συνεργάτη του, του πολυσυζητημένου μεγιστάνα της τεχνολογίας Όουεν Κέις.

Αυτή η αποστολή επρόκειτο να αποτελέσει την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι σήμερα, όμως πολύ σύντομα θα βρεθούν και πάλι στον δρόμο δυο παλιών γνώριμων, οι οποίοι τους επιφυλάσσουν μια τεράστια έκπληξη…

 

Πρώτη δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2016, 20:45
Ενημέρωση: 16 Ιουνίου 2016, 16:15
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Now you see me 2 (Η συμμορία των μάγων 2)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
129
Εταιρία διανομής: 
Release: 
9 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos