Σύνοψη: Η Venus είναι μια απλή επιμελής μαθήτρια Λυκείου που ζει στο περιθώριο. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που θα ανακαλύψει το διαδικτυακό reality παιχνίδι NERVE.Το παιχνίδι την ρωτάει : είσαι παίχτης ή θεατής; Εκείνη αποφασίζει να γίνει Παίχτης κάτι που αρχικά μοιάζει πολύ διασκεδαστικό και αβλαβές. Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη και το παιχνίδι όσο προχωράει γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο μέχρι που αρχίζει να παίρνει άσχημη τροπή. Η Venus Και ο συμπαίκτης της Ian έχουν έναν και μοναδικό τρόπο να ξεφύγουν : να κερδίσουν.

Άποψη: Nεανικό high-tech θρίλερ που ξεκινάει μέσα στην σπίντα, συνεχίζει διατηρώντας έναν σχετικό ρυθμό και... αυτό είναι όλο, ενώ καταλλήγει σε μια αλληγορία υπεραπλουστευμένη (που υπάρχει παρεπιπτόντως στα torrents εδώ και αρκετούς μήνες)

Το ζευγάρι των φωτογενών πρωταγωνιστών του (Ντέιβ Φράνκο & Έμμα Ρόμπερτς) απλά περιφέρεται χαζογελώντας σχεδόν σε όλη την διάρκεια του φιλμ, ενώ οι σκηνοθέτες (υπεύθυνοι επίσης και για τα Catfish, Paranormal Activity 3 & 4), προσπαθούν να μιλήσουν με φαντεζί τρόπο για τους κίνδυνους και τους εθισμούς της νέας ψηφιακής εποχής, αλλά αυτοεπανλαμβάνονται, υπερβάλουν, καταλήγουν -αν και υποτίθεται μεταμοντέρνοι- παλιομοδίτες και σχεδόν ασυνάρτητοι.

Πρώτη δημοσίευση: 25 Μαρτίου 2017, 16:28
Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2017, 06:05
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Nerve (Θάρρος ή αλήθεια)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
96
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Μαρτίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
38143
Tanweer
28151
Tanweer
18587
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos