John Wick 3: Parabellum

John Wick 3: Parabellum

Σύνοψη: Ο John Wick επιιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου  και γεμάτου αδρεναλίνη franchise,  πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και  σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.

Άποψη: Καθαρόαιμη, καταιγιστική, υπερβίαιη κομικίστικη περιπέτεια που συνεχίζει την ιστορία των δύο προηγούμενων φιλμ και πετυχαίνει μάλιστα εντυπωσιακό upgrade σε χάος, ξύλο, πιστολίδια και body count, ευτυχώς πριν προλάβουν να το κάνουν τηλεοπτική σειρά. 

Στο "John Wick: Parabellum", μια ολόκληρη διεθνής σπείρα δολοφόνων βρίσκονται το κατόπι του Κιάνου Ριβς με άγριες διαθέσεις, επειδή σκότωσε έναν δικό τους. Το αποτέλεσμα είναι αμέτρητες, στιλιζαρισμένες και απίθανα χορογραφημένες σκηνές βίας, χάους, πασπαλισμένες με άφθονο σαρκαστικό χιούμορ. O σκηνοθέτης (και των προηγούμενων δύο) Τσαντ Σταχέλσκι φρόντισε να μην αλλάξει τίποτα, απλά τα έκανε όλα περισσότερα και πιο εντυπωσιακά.

Ένα αυθεντικό και διασκεδαστικό action b-movie, προφανώς με υποτυπώδες σενάριο, κάπως αδέξιο αλλά αρκετό χιούμορ, και εννοείται έναν μονολιθικό Κιάνου (υποκριτικά σταθερός στις αξίες του με... ένα βλέμμα) που πάντα «έγραφε» στο φακό και συνεχίζει να δείχνει τέλειος και υπερ-cool ως πρώην εκτελεστής που επιστρέφει και άπαντες τρέμουν και αυτόν και τα σκυλιά του. Είναι ανίκητος.

Κλισέ, ναι, αλλά θέλεις κι άλλο.

Και, μαντέψτε, θα υπάρχει sequel. 

Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2019, 05:07
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
John Wick 3: Parabellum
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
130
Εταιρία διανομής: 
Release: 
16 Μαϊου 2019
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Frankie

Frankie

Σύνοψη: Μια οικογένεια είναι διακοπές στην Σίντρα της Πορτογαλίας, προσπαθώντας να διαχειριστεί ένα επικείμενο...
16 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
3288
Tanweer
1939
Tanweer
1381
Spenztos
1000
Spentzos
760