Σύνοψη: Η Νάταλι είναι φοιτήτρια και επισκέπτεται την παιδική της φίλη Μπρουκ και την συγκάτοικο της Τέιλορ. Είναι Halloween, που σημαίνει ότι όπως όλοι θα πάνε στο «Πάρκο του Τρόμου», ένα περιοδεύον Luna Park με πολλές τρομακτικές δραστηριότητες. Κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμος επισκέπτεται το πάρκο για να ζήσει καλά σκηνοθετημένες τρομακτικές εμπειρίες, όμως ανάμεσα στο ενθουσιώδες κοινό υπάρχει ένας επισκέπτης που έχει έρθει στο πάρκο για να διασκεδάσει αλλά  για να κυνηγήσει.  Ενώ ο κόσμος τον αντιμετωπίζει σαν μια ακόμα ατραξιόν του Πάρκου κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι στην πραγματικότητα έχουν μπροστά τους έναν εφιάλτη.

Άποψη: Μια κεντρική ιδέα που ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για να δομηθεί ένα κλασσικό slasher horror, μια κάπως παλαιομοδίτικη αισθητική, κάπου μεταξύ "Τούνελ του Τρόμου" του Τομ Χούπερ και "Η νύχτα με τις μάσκες" του Τζον Κάρπεντερ. Όλα αυτά επιδερμικά βεβαίως.

Και κάπου εκεί σταματούν τα -ας τα πούμε- καλά νέα για το "Hell Fest" του Γκρέγκορι Πλότκιν, υπεύθυνου για το "Paranormal Activity: Τhe ghost dimension".

Την σκυτάλη παίρνουν η σχεδόν ολοκληρωτική έλλειψη ευρηματικότητας, η low budget παραγωγή που επιδεινώνει το προαναφερθέν και μια ακατανόητη επιμονή σε τσεκουρώματα και σφαγές έτσι απλά για να συμβούν, χωρίς σχεδόν μια ελάχιστη αιτιολόγηση από ένα σενάριο που δίνει μεγάλη μάχη με τα κλισέ και τελικά την χάνει κατά κράτος, πάρα το brainstorming των 6 (!) σεναριογράφων

Πρώτη δημοσίευση:: 6 Δεκ. 2018, 04:47
Ενημέρωση: 13 Δεκ. 2018, 05:09
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Hell Fest (Το πάρκο του τρόμου)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
89
Εταιρία διανομής: 
Release: 
6 Δεκεμβρίου 2018
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870