Ασύλληπτου ρυθμού και σπάνιας επιδεξιότητας περιπέτεια που δεν αφήνει τον αμφισβληστροειδή σου να ησυχάσει δευτερόλεπτο και που στην ουσία καταφέρνει να αποτυπώσει κινηματογραφικά πως θα έμοιαζε η αίσθηση να παίζεις ανάλογο video game.

Με σπντάτο soundtrack, ελάχιστη επαναληπτικότητα και αρκετή εφευρετικότητα στην πλοκή, αδιαπραγμάτευτη μαστοριά στις σκηνές δράσης (αν και κάποια πολύ κοντινά είναι κάπως μπερδεμένα), απολαυστική ερμηνεία από τον Σάρλτο Κόπλεϊ στον ρόλο του ιδιοφυιούς επιστήμονα και των avatar του, αλλά και χαρντκορίλα τόσο όσο, το "Harcore Henry" απευθύνεται σε σκληροπυρηνικούς λάτρεις του είδους, είναι διασκεδαστικότατο, σπριντάρει ακατάπαυστα, αρέσει.

ΣύνοψηΔεν θυμάσαι τίποτα. Η γυναίκα σου σε έσωσε τελευταία στιγμή από τον θάνατο, ενώ πρακτικά ήσουν ήδη νεκρός. Σου είπε ότι το όνομά σου είναι Χένρι και μόλις πέντε λεπτά αργότερα σε πυροβόλησαν και την απήγαγαν, οπότε εσύ τώρα θα πρέπει να τη βρεις και να την πάρεις πίσω. Ποιος την απήγαγε; Το όνομά του είναι Ακάν. Είναι ένας πανίσχυρος πολέμαρχος με μεγάλο στρατό μισθοφόρων και βλέψεις για παγκόσμια κυριαρχία. Επίσης, βρίσκεσαι σε μια περιοχή της Μόσχας, όπου όλοι θέλουν να σε σκοτώσουν. Όλοι, εκτός από έναν περίεργο Βρετανό ονόματι Τζίμι, ο οποίος μπορεί να είναι με το μέρος σου, αλλά δυστυχώς δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Αν καταφέρεις να επιβιώσεις και να λύσεις το μυστήριο, τότε ίσως καταφέρεις να αποκαλύψεις και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την άγνωστη ταυτότητά σου. Καλή τύχη, Χένρι. Απ’ ό,τι φαίνεται, θα σου χρειαστεί!

 

Πρώτη δημοσίευση: 10 Απριλίου 2016, 20:10
Ενημέρωση: 15 Απριλίου 2016, 12:58
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Hardcore Henry (Hardcore Henry)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
96
Εταιρία διανομής: 
Release: 
7 Απριλίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ