Σύνοψη: Ο Άλκης, ένας μικροαπατεώνας, συμφωνεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα viral βίντεο, που έχει σκοπό να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του  Δανιήλ Μπεζεριάνου, ενός παράνομου επιχειρηματία. Όταν συνειδητοποιεί ότι οι συνεργοί του, Πέτρος και Ιωάννα σκοπεύουν να τον σκοτώσουν, έχει μερικές μόνο ώρες για να αποδράσει από το στούντιο ταινιών πορνό που είναι παγιδευμένος. Το DIY είναι μια μαύρη κωμωδία που προσποιείται πως είναι ένα ακόμα από αυτά τα “fake news” που κατακλύζουν το newsfeed μας, αυτά που υποστηρίζουν πως η γη είναι επίπεδη και η προσσελήνωση στο φεγγάρι σκηνοθετήθηκε από τον Kubrick.

Άποψη: Στιλάτη η κινηματογραφική ματιά του Τσιλιφώνη, ικανοποιεί το μάτι με δάνεια από Ταραντίνο και Saw, αλλά σεναριακά πρόκειται για ένα αλαλούμ που δεν πολυκαταλαβαίνεις τι συμβαίνει και γιατί συμβαίνει.

Τουλάχιστον παρακολουθείται ευχάριστα, καθώς μεγάλο μπάτζετ προφανώς δεν διαθέτει, αλλά υπάρχουν ορισμένες έξυπνες ιδέες, αξιοποιεί το κατά δύναμην το φυσικό σκηνικό του κτιρίου στον οποίο διαδραματίζονται οι καταστάσεις και προσπάθεί με (αδέξιο συνήθως) χιούμορ να κρύψει αδυναμίες στην χορογραφική διεύθυνση των ηθοποιών αλλά και ορισμένες ανεπαρκείς ερμηνείες που προέκυψαν από miscasting. 

Άνισο, αλλά διασκεδαστικό.

Δημοσίευση: 9 Μαρτίου 2018, 03:56
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Do It Yourself (Do It Yourself)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
97
Εταιρία διανομής: 
Release: 
8 Μαρτίου 2018
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το "Marriage story" του Νόα Μπάουμπακ έχει δύο υπέροχα τρέιλερ

Η συνεργασία του Νόα Μπάουμπακ με το Netflix συνεχίζει να καρποφορεί. Μετά το «Meyerowitz Stories»...
3 λεπτά

Αυτός είναι ο τίτλος του νέου James Bond

H 25η επίσημη ταινία του πράκτορα James Bond θα έχει τίτλο "No Time To...
50 λεπτά
keanu reeves matrix 4

Νέο Matrix με Κιάνου Ριβς!

Ναι, είναι επίσημο!
9 ώρες