Σύνοψη: Το φιλμ εστιάζει στις συχνά αλληλένδετες ζωές μεταξύ της επίλεκτης ομάδας δράσης του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες και της πιο πανούργας ομάδας ληστών τραπεζών της Πολιτείας, καθώς οι τελευταίοι σχεδιάζουν μια φαινομενικά αδύνατη ληστεία στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων.

Άποψη: Σφιχτοδεμένη σε κάποια σημεία της και με συμπαθητικό ρυθμό περιπέτεια, η οποία ωστόσο μεγαλοπιάνεται και θεωρεί τον εαυτό της κάτι πολύ περισσότερο από ότι τελικά αποδεικνύεται.

Δηλαδή άλλο ένα ανάλογο φιλμ της σειράς, με σεναριακές και οπτικές γραφικότητες και χοντράδες, αν και πολύ θα ήθελε να αποτελέσει μια εναλλακτική εκδοχή του Fast & Furious, ενώ δεν αποκλείεται να πέρασε από το μυαλό του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη (και επί χρόνια σεναριογράφου) να προσπαθήσει να στήσει την ιστορία του αλά "Ένταση" του Μάικλ Μαν...

Είναι όμως η χαώδης διαφορά δυναμικότητας στην υποκριτική ικανότητα (;) του πρωταγωνιστικού διδύμου, αλλά και η προχειρότητες και οι βιασύνες στο στήσιμο των σκηνών που δεν έχουν δράση, που συνολικά προκαλεί απλά μειδίαμα... Δεν είναι κακό να είσαι μια απλή μπιμουβιά με τα υπέρ και τα κατά της, αρκεί να έχεις επίγνωση των δυνατοτήτων σου.

Πρώτη δημοσίευση: 18 Ιαν. 2018, 09:24
Ενημέρωση: 25 Ιαν. 2018, 06:22
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Den of thieves (Η ληστεία του αιώνα)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
140
Εταιρία διανομής: 
Release: 
18 Ιανουαρίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Aνοίγουν 21 Μαϊου τα θερινά

Aνοίγουν 21 Μαϊου τα θερινά

Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων έδωσε το «πράσινο φως» για να ανοίξουν τα μουσεία στις 14 Μαΐου, καθώς επίσης...
7 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870