Σύνοψη: Όταν ένας επιτυχημένος διαφημιστής στην Νέα Υόρκη βιώνει μια βαθιά, προσωπική τραγωδία αποσύρεται από την καθημερινή του ζωή. Την ώρα που οι συνάδελφοι και φίλοι του προσπαθούν να τον πλησιάσουν, ο ίδιος αναζητεί απαντήσεις στο σύμπαν, γράφοντας γράμματα στην Αγάπη, τον Χρόνο και τον Θάνατο. Αλλά, μόνο όταν οι σκέψεις του φέρουν απροσδόκητες για τον ίδιο απαντήσεις, θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως αυτές οι σταθερές συνδέονται στις ζωές όλων, και πως ακόμη και η πιο βαθιά απώλεια, μπορεί να αποκαλύψει στιγμές με νόημα και ομορφιά.

Άποψη: Αδέξιο, σχεδόν κακογυρισμένο και σίγουρα κακομονταρισμένο tear jerker, το οποίο δείχνει να μην ξέρει τον τρόπο για να συγκινήσει ένα κοινό που προφανώς θα το επισκεφθεί βάσει της ονομαστικής αξίας του καστ, έτοιμο να βγάλει χαρτομάντηλα!

Από αδιάφορες έως απλά κακές οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών, με χειρότερη όλων την Κίρα Νάιτλι, ενώ την ίδια στιγμή ο Ουίλ Σμιθ μοιάζει να πλέει σε μια αυταπάτη κινηματογραφικής ευδαιμονίας, αποπροσανατολισμένος, κάπου στα χαμένα.

Και βέβαια, δεν θα μπορούσε να προκύψει κάτι διαφορετικό, σαν απόρροια ενός σεναρίου τόσο κακογραμμένου που μοιάζουν οι δημιουργοί του σαν να μας τρολάρουν.

 

Δημοσίευση: 22 Δεκ. 2016, 15:22
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Collateral beauty (Κρυφή ομορφιά)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
97
Εταιρία διανομής: 
Release: 
22 Δεκεμβρίου 2016
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To «Oταν ο Βάγκνερ Συνάντησε τις Ντομάτες» είναι η ελληνική πρόταση για το Οσκαρ ξενόγλωσσου φιλμ

Το ντοκιμαντέρ «Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες» της Μαριάννας Οικονόμου είναι η ελληνική...
16 ώρες

"Elite" season 2: Τραβηγμένο από τα μαλλιά

Σύνοψη: Μετά τον θάνατο μιας συμμαθήτριας, ένας μαθητής εξαφανίζεται, συμμαχίες αλλάζουν, νέοι φίλοι συμμετέχουν...
18 ώρες

"Bad education": Είναι αυτή η κορυφαία ερμηνεία του Χιού Τζάκμαν;

Αν και δε θα λέγαμε πως το “Bad Education” έκανε μεγάλο ντόρο στο φετινό...
18 ώρες