Τρυφερή και γλυκιά ερωτική κομεντί, αλλά συμβατική, σε πολλές στιγμές ανέμπνευστη και σαφώς κατώτερη από την "Πορνογραφική Σχέση", την οποία θυμίζει θεματικά.

Ένα μόνο αύρημα ξεχωρίζει και προσπαθεί να δώσει "αλατοπίπερο" στο φιλμ, το γεγονός πως ο σύζυγος της Γαλλίδας γνωρίζει για την παράνομη σχέση της (διατηρεί και ο ίδιος τη δική του) και μάλιστα γίνονται φιλαράκια με τον συγγραφέα, σε βαθμό που τον βοηθά και επαγγελματικά!

Κατά τα λοιπά, συμπαθείς αν και κλισεδιαρισμένοι διάλογοι, όμορφα κινηματογραφημένη η Νέα Υόρκη, προβληματική η χημεία μεταξύ του πρωταγωνιστικού ζευγαριού. Μια κομεντί σαν πάρα πολλές άλλες που ίσως σε θερινό και με την κατάλληλη προδιάθεση, έχει λόγο ύπαρξης.

Υπόθεση:
Μια τυχαία συνάντηση στους δρόμους του Μανχάταν θα φέρει τον εικοσάρη επίδοξο συγγραφέα Μπράιαν (Αντόν Γιέλτσιν) σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση με μια εντυπωσιακή Γαλλίδα (Μπερενίς Μαρλό). Το πρόβλημα; Είναι παντρεμένη και μπορεί να τον συναντά για σύντομα ερωτικά ραντεβού, σε ξενοδοχεία, μόνο μεταξύ 5 και 7. Κι ενώ ο Μπράιαν λαχταρά τη γυναίκα των ονείρων του για περισσότερο από δυο ώρες την ημέρα, αρχίζει να μαθαίνει σημαντικά πράγματα για τη ζωή και τον έρωτα.   

 

Πρώτη δημοσίευση: 3 Ιουλίου 2015, 20:48
Ενημέρωση: 9 Ιουλίου 2015, 14:08
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
5 to 7 (Σχέση 5 με 7)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
95
Εταιρία διανομής: 
Release: 
2 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ricky Gervais: SuperNature

Ricky Gervais: SuperNature

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Ο Ρίκι Ζερβέις μιλάει για τους κανόνες της κωμωδίας, κακομαθαίνει τις γάτες του...
13 hours