Σαπίλα, ξεφτίλα, τεκίλα

Ο μεγαλύτερος εν ζωή σκηνοθέτης Ιωάννης Μποστ ψάχνει να βρει την έμπνευσή του μέσα σε κάδους σκουπιδιών, όπου τον ανακαλύπτει μια δημοσιογράφος. Η περιπέτειά του αρχίζει όταν λίγο αργότερα τον βρίσκει η νοσοκόμα που τον φροντίζει και τον κλειδώνει κατά λάθος στα εργαστήρια της erosfilm.
Σαπίλα, ξεφτίλα, τεκίλα - κριτική ταινίας

Δελτίο τύπου

Εκεί ο ίδιος αρχίζει να μοντάρει διάφορα πλάνα που σχετίζονται με την πολιτική κατάσταση της χώρας μας και συνθέτει τη δική του ταινία.

Μία απόπειρα των Ν. Ζερβού και Γ. Παρασκευόπουλου μέσα από τον κινηματογράφο να δείξουν με έναν σαρκαστικό τρόπο τι συμβαίνει πολιτικά σε μια Ελλάδα που υποφέρει και προδίδεται, σε μια χώρα που τελεί υπό οικονομική κατοχή και μας γεμίζει με ανασφάλεια για το αύριο ακολουθώντας ένα καλά μεθοδευμένο σχέδιο.

Άλλωστε όταν ελέγχεις κάποιον οικονομικά ελέγχεις και τις αποφάσεις και τις επιλογές του. Μία ταινία που μέσα από τον σαρκασμό μας δείχνει τι γίνεται πίσω από τις πλάτες μας και μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί δεν αντιδρούμε. 

Αποτυχημένη προσπάθεια του Ζερβού να μιμηθεί τον μέγιστο Ζούγα (ένας είναι ο Ζούγας), μες στην παρακμή και την wannabe καυστική αναρχία. Ή μάλλον αποτυχία;

Πρώτη δημοσίευση: 24 Νοε. 2011, 03:36
Ενημέρωση: 1 Δεκ. 2011, 00:56
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Σαπίλα, ξεφτίλα, τεκίλα (Σαπίλα, ξεφτίλα, τεκίλα)
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
85
Εταιρία διανομής: 
Release: 
24 Νοεμβρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Last looks

Last looks

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Ο Charlie Waldo πρώην αστυνομικός, ζει στη φύση με το κοτοπουλακι του μαζεύοντας...
4 ώρες
Senior year

Senior year

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Πριν από είκοσι χρόνια, μια μαζορέτα έπεσε σε κώμα από ένα ατύχημα. Τώρα...
6 ώρες