Ο Φάρος

Monster's University

Την τελευταία φορά που είδαμε τους Μάικ Βασόβσκι και Τζέιμς Σάλιβαν ήταν αχώριστοι και πραγματικά αγαπημένοι. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Από την πρώτη στιγμή που αυτά τα δύο αταίριαστα τέρατα συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο δεν άντεχαν το ένα το άλλο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχεδόν δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία μας με τον μονόφθαλμο Μάικ και τον τριχωτό Σάλι, θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο για μια εκπαιδευτική εκδρομή στη φοιτητική ζωή των δύο φίλων που υπήρξαν άσπονδοι, καθώς το μόνο που μοιράζονταν κάποτε ήταν η αντιπάθεια που έτρεφε ο ένας για τον άλλον.
Ο σκηνοθέτης του “Cars”, Dan Scanlon, αναλαμβάνει το prequel της επιτυχίας Μπαμπούλες Α.Ε.
Με φόντο το πανεπιστήμιο, η ταινία είναι γεμάτη αναφορές στις κόντρες, τις παρέες, τα πάρτι και τις φάρσες της εφηβικής ηλικίας.
Ενώ πριν από δέκα χρόνια το καταπληκτικό τρίχωμα του Σάλι ήταν μια επανάσταση στον χώρο της προσομοίωσης, οι Μπαμπούλες Πανεπιστημίου επιδεικνύουν όχι μόνο ακόμα περισσότερα εντυπωσιακά τριχωτά πλάσματα, αλλά και άρτιο φωτισμό χάρη στη νέα τεχνολογία που ανέπτυξε η Pixar ειδικά για αυτήν την ταινία.

Σεναριακά, η ιστορία δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στον ρόλο του Μάικ, ο οποίος με τη σειρά του καθορίζεται από την ανταγωνιστική σχέση του με τον Σάλι. Οι δυο τους είναι ένα αστείο αλλά και συγκινητικό δίδυμο, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους που όμως αλληλοσυμπληρώνονται.

Η κυκλοφορία της ταινίας (για μία ακόμη φορά από την συγκεκριμένη εταιρεία διανομής) αποκλειστικά με μεταγλώττιση στερεί από τους θεατές τις εξαιρετικές ακουστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Στα ελληνικά, θα ακούσουμε τους Θανάση Τσαλτάμπαση, Αντώνη Λουδάρο, Λεωνίδα Κακούρη, Βίνα Παπαδοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ O Φάρος, 30 Ιανουαρίου στους κινηματογραφους
Δημοσίευση: 20 Ιουνίου 2013, 14:18
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Monster's University (Μπαμπούλες Πανεπιστημίου)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
113
Εταιρία διανομής: 
Release: 
20 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
31803
Odeon
28100
Odeon
11500
Odeon
10900
Feelgood
9141