20 χρόνια με πιστόλι στο πόστερ ο Λίαμ Νίσον!

Δημοσίευση: 13 Mar 2015, 20:52
Συντάκτης:

Σίγουρα δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι το όπλο του πάει. Και όταν βλέπεις ένα πόστερ ταινίας με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον, νιώθεις μια σιγουριά, μια εγγύηση ότι θα μπουκάρει και θα καθαρίσει, ότι οι κακοί θα λακίσουν σαν γατάκια, αφού φάνε τα μπουνίδια τους (δεν χαλάμε σφαίρες). 

O ίδιος πάντως μάλλον νιώθει ότι πρέπει να αλλάξει τροπάριο όσο δείχνει ακόμα θαλερός και αντέχει το ξύλο. Έτσι, σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξη στην Guardian, ο 62χρονος σταρ απάντησε ότι "αν είμαι υγιής, το βλέπω για άλλα δύο χρόνια ακόμη, το πολύ τρία, να γυρίσω περιπέτειες σαν το Taken. Μετά, θα αλλάξω προσανατολισμό, αρκετά". Η αλήθεια είναι ότι τα τρία επόμενα φιλμ, στα οποία έχει αναμιχθεί ο Νίσον μετά το "Run all night" (το 100ο της καριέρας του!), είναι εντελώς διαφορετκά πρότζεκτ: το sequel του Ted, το "A monster calls" του Μπαγιονά (Ορφανοτροφείο) με Σιγκούρνι Γουίβερ, Φελίσιτι Τζόουνς και Τζέραλντιν Τσάπλιν, όπως επίσης και το "Silence" του Μάρτιν Σκορσέζε, όπου υποδύεται έναν κληρικό, με τους Άντριου Γκάρφιλντ, Άνταμ Ντράιβερ, επίσης στο καστ. 

Μπορεί και να το είχατε προσέξει, μπορεί και όχι. Πάντως, ο Λίαμ Νίσον κατέχει ένα ιδιότυπο ρεκό, καθώς από το 1996 (και το "Michael Collins") και έπειτα και με εξαίρεση τα "The haunting", "Kinsey", "Grey", σε ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί βρίσκεται στο εξώφυλλό τους, με ένα όπλο στο χέρι!!

Επισυνάπτουμε κατά σειρά τα "Michael Collins", "Gun shy", "Seraphim falls", "Taken", "The A-team", "The next three days", "Unknown", "Taken 2", "Non-stop", "A million days to die in the West", "A walk among the tombstones", "Taken 3", "Run all night". 

Δείτε την gallery!

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 13 Mar 2015, 20:52
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Για να δείξει την ποικιλία του σε horror movies...
13 ώρες
Σύνοψη: Μια εργαζόμενη φυλακών στη Νέα Υόρκη αναπτύσσει ερωτικές...
15 ώρες
Το όνομα του Γιώργου Λάνθιμου τα τελευταία χρόνια ακούγεται...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
35700
Spentzos
17700
Village
16200
Feelgood
13835
Feelgood
8575